ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Βασίλης Καρράς-Συγκλονίζει ο πρόεδρος του Κοκκινοχωρίου: «Με πήρε πρόσφατα και μου είπε να ετοιμάσω το..»

Στην γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, θα οδηγηθεί σήμερα ο Βασίλης Καρράς και πλήθος κόσμου αναμένεται να τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία.

Ο πρόεδρος της κοινότητας του Κοκκινοχωρίου Καβάλας, Χρήστος Διαμαντίδης, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τον Βασίλη Καρρά και συγκλόνισε με την αποκάλυψή του.

«Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για το χωριό μας, μας λείπει ένας συγχωριανός μας που έδωσε τα πάντα για το χωριό, δούλευε πολύ σκληρά για να κάνει το χωριό μας πιο όμορφο από ό,τι ήταν, και καθημερινά είχε να προσφέρει ερχόμενος από Θεσσαλονίκη.

Ήταν ένας άνθρωπος που ενδιαφερόταν πάντα για τον κόσμο. ποτέ δεν ήθελε να ξέρει κανείς ότι προσέφερε, όποιος είχε πρόβλημα ή υγείας ή να σπουδάσει ή ό,τι άλλο, ήταν παρών», είπε αρχικά ο Χρήστος Διαμαντίδης.

Ο Χρήστος Διαμαντίδης είπε στη συνέχεια: «Με είχε πάρει τηλέφωνο πρόσφατα και μου είπε να ετοιμάσω το νεκροταφείο και τον δρόμο μέχρι εκεί. Είναι κάτι που το θυμάμαι και το «βλέπω μπροστά μου».

Ήξερε ότι θα φύγει. Είχε σχέδια για το τι θα φτιάξουμε στο χωριό όταν τον είδα πριν από 20 μέρες. Έχει κάνει πολλά πεζοδρόμια με φωτισμό, δεντροφύτευση, πλατεία, δρόμους αγροτικούς και άλλα πράγματα που δεν ξέρω αν πρέπει να τα αναφέρω.

Αν δεν ήταν ο Βασίλης μας δεν θα ήξερε κανείς το χωριό μας. Έχουμε κάνει ό,τι καλύτερο για εκείνον όπως το ζήτησε. Πιστεύω θα “βουλιάξει” το χωριό μας σήμερα».

Κλείνοντας, ο Χρήστος Διαμαντίδης είπε: «Τον γνώρισα το 1977 που ήρθε με τη γυναίκα του. Θυμάμαι ένα παλικάρι πάμπτωχο. Πήγαινα από το χωριό μου στη Δράμα με το τρακτέρ για να ακούσω Βασίλη Καρρά.

Ήθελε να κάνει κάποια πράγματα να κάνει που δεν μπορώ να τα αναφέρω. Η γυναίκα του Χριστίνα είναι πολύ καλός άνθρωπος, μας αγάπησε πολύ. Μου είχε πει ότι τα Χριστούγεννα θα είναι στο χωριό, πίστευε ότι θα γίνει καλά και θα το νικήσει».

πηγη thecaller.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button