ΔΙΑΦΟΡΑ

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΑΝΤΕΣ

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΑΝΤΕΣ

Ο Γιώργος Πιαντές ήταν η ψυχή των συγκεντρώσεων και των φεστιβάλ του ΣΥΡΙΖΑ και συνέβαλε τα μέγιστα στο στήσιμο του Κόκκινου. Νικήθηκε από τον καρκίνο.

Ο Γιώργος Πιαντές έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό για το σταθμό μας» γράφει η Διεύθυνση του Κόκκινου αποχαιρετώντας τον.

Σήμερα η Νεολαία Συριζα χάνει έναν πραγματικό σύντροφο, έναν άνθρωπο που στεκόταν δίπλα της σε κάθε της βήμα, στα δύσκολα και τα εύκολα.

Ο Γιώργος Πιαντές ήταν ο ορισμός του αθόρυβου, εργατικού και αποτελεσματικού ανθρώπου. Πάντα με μια ωραία ιστορία να μας διηγηθεί, πάντα

με μία άμεση λύση σε κάθε τεχνικό πρόβλημα που μπορεί να προέκυπτε από το πουθενά. Σε όλα τα φεστιβάλ μαζί μας, με τόνους υπομονής απέναντι στα λάθη και τον ερασιτεχνισμό μας.

Ένας άνθρωπος με αγάπη για τη ζωή και αστείρευτη φαντασία. Καλό ταξίδι φίλε. Συλλυπητήρια στην αγαπημένη σου οικογένεια..

ekklisiaonline.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button