ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος για τον θάνατο της πιο αγαπητής νοσηλεύτριας, Ρένας

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της νοσηλεύτριας Ρένας Παπαδάκη σε ηλικία μόλις 51 ετών σε όλη την υγειονομική κοινότητα του Ηρακλείου καθώς εργαζόταν στο Κ.Υ Ηρακλείου στον Εσταυρωμένο.

Ο πρόωρος θάνατός της έχει προκαλέσει τεράστιο πένθος στο σύζυγό της, τα τρία παιδιά της και φυσικά σε όλους τους συναδέλφους της που την αποχαιρέτισαν το πρωί της Κυριακής 21 Απριλίου. Ο υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Δημήτρης Αγαπίου σε ανάρτησή του ανάφερε:

“Η οικογένεια της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της Κρήτης και του Κέντρου Υγείας Ηρακλείου είναι από σήμερα εμφανώς φτωχότερη, πενθεί, καθώς πολύ πρόωρα έφυγε από την ζωή η Νοσηλευτρια μας Ρένα Αποστολάκη.

Η Ρένα μας έδωσες σε όλους απίστευτα μαθήματα Ζωής, με το αστείρευτο χαμόγελο της, με την μοναδική της δύναμη, δίπλα σε άλλους ασθενείς μέχρι πρόσφατα να τους προσφέρει, η καλοσύνη της ψυχής την διέκρινε, παλεύοντας πάντα και συνεχώς.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που σε γνώρισα Ρένα, που δουλέψαμε μαζί, μεγάλη τιμή και μαθήματα ζωής η γνωριμία μας. Καλή δύναμη στην οικογένεια, τα παιδιά και το σύζυγο σου. Ολόψυχα να αναπαυθεί η γεμάτη καλοσύνη και δύναμη καρδιά σου. Θα σε θυμάμαι πάντα έτσι”.

 

Συγκινητικός ήταν και ο αποχαιρετισμός στην Ρένα από την πρώην Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένας Μπορμπουδάκη αναφέροντας:

Το διαβάσαμε εδώ i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button