ΔΙΑΦΟΡΑ

Κύμα ζέστης τις επόμενες ημέρες – Πάνω και από 38 βαθμούς ο υδράργυρος

Οι θερμές αέριες μάζες που θα επικρατήσουν στην Κεντρική και Ανατολική Μεσόγειο, θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα στη χώρα μας.

Σημαντική σταδιακή άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες, ιδίως στην κεντρική Ελλάδα, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr. Οι θερμές αέριες μάζες που θα επικρατήσουν στην Κεντρική και Ανατολική Μεσόγειο, θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα στη χώρα μας.

Η κορύφωση του κύματος ζέστης αναμένεται στις περισσότερες περιοχές την Παρασκευή και το Σάββατο, οπότε κατά τόπους στα ανατολικά ηπειρωτικά η μέγιστη θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 38 βαθμούς Κελσίου. Οι μέγιστες θερμοκρασίες που αναμένονται, είναι στην Αθήνα οι 33-34 βαθμοί το Σαββατοκύριακο, στη Θεσσαλονίκη οι 33-34 βαθμοί το Σάββατο, ενώ στη Λάρισα οι 39-40 την Παρασκευή και οι 38-39 βαθμοί το Σάββατο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button