ΔΙΑΦΟΡΑ

Μαρία Μενούνος: Πώς κατάλαβε ότι πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας

«Νόμιζα ότι έφταιγε η σαλάτα. Σκέφτηκα ότι πρέπει να έχω δυσανεξία στη γλουτένη και ότι το στομάχι μου δεν το χειριζόταν καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Μενούνος.

Σε συνέντευξή της στο Today, η Μαρία Μενούνος μίλησε για τη διάγνωση με καρκίνο στο πάγκρεας και το σύμπτωμα που την «οδήγησε» στο να κάνει εξετάσεις και να το μάθει.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι άρχισε να έχει αφόρητους πόνους και ένα φούσκωμα λες και γινόταν έκρηξη μέσα της. Μία φορά μάλιστα σε μία πτήση, αφού είχε φάει σαλάτα με πλιγούρι και λαχανικά, τα συμπτώματα ήταν τόσο έντονα που αποφάσισε να το ψάξει.

Οι γιατροί αρχικά απέρριψαν τα συμπτώματα του φουσκώματος και στη συνέχεια πήγε στο νοσοκομείο όπου έκανε υπερηχογράφημα και εκεί οι γιατροί της βρήκαν ότι καρκίνο παγκρέατος δεύτερου σταδίου, μία από τις πιο θανατηφόρες μορφές καρκίνου.

«Νόμιζα ότι έφταιγε η σαλάτα. Σκέφτηκα ότι πρέπει να έχω δυσανεξία στη γλουτένη και ότι το στομάχι μου δεν το χειριζόταν καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Μενούνος.

Μάλιστα είπε πως πήγε στο γιατρό της για ενδοσκόπηση και κολονοσκόπηση μετά την εμφάνιση του στομαχόπονου το 2022, αλλά δεν προέκυψε τίποτα το ασυνήθιστο.Όμως τα συμπτώματά της παρέμεναν, με την ίδια να υποφέρει επίσης από διάρροια και τον Νοέμβριο του 2022 να έχει πάλι δυνατούς πόνους.

Αυτό την οδήγησε στο νοσοκομείο τον Ιανουάριο του 2022 και η μαγνητική τομογραφία αποκάλυψε τον όγκο στο πάγκρεας. Υποβλήθηκε εσπευσμένα σε χειρουργική επέμβαση τον Φεβρουάριο του 2023, όπου της αφαιρέθηκε ο όγκος μαζί με μέρος του παγκρέατος, μέρος της σπλήνας και 17 λεμφαδένες.

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button