ΔΙΑΦΟΡΑ

Τεράστια προσοχή: Μανιακός μαχαιρώνει γυναίκες στην Αθήνα – Δεν έχει βρεθεί ακόμη

Ξεπετιέται από πυλωτές, πάρκα και κολλάει το μαχαίρι στον λαιμό. Ζητάνε μεγαλύτερη αστυνόμευση και περιπολίες οι κάτοικοι.

Τρομοκρατημένες είναι οι γειτονιές και δη οι γυναίκες σε Πατήσια, ΓαλάτσιΚυψέλη– ενώ αναφορές έχουν γίνει και για Νέα Ιωνία- από την παρουσία, εδώ και δέκα ημερών, ενός μανιακού που φοράει full face και μαχαιρώνει γυναίκες.

Οι καταγγελίες στα social media είναι πάρα πολλές, οι κάτοικοι κάνουν περιπολίες ανά 3-4 άτομα ενώ οι γυναίκες ακυρώνουν ραντεβού, γιατί φοβούνται να κυκλοφορήσουν. Ο μανιακός με το full face ξεπηδά από πάρκα, πυλωτές και μέρη που είναι κρυμμένος και επιτίθεται στις γυναίκες, κολλώντας μαχαίρι στο λαιμό τους, δίχως να τους μιλά, δίχως να τις ληστεύει.

Η πρώτη επίθεση έχει σημειωθεί εδώ και δέκα μέρες περίπου, όταν μία γυναίκα δέχτηκε επίθεση πρωί, τραυματίζοντάς την ευτυχώς ελαφρά σε λαιμό και χέρια. Η γυναίκα αντιστάθηκε και έντρομη μπήκε στο σούπερ μάρκετ όπου και εργάζεται. Οι συνάδελφοί της ενημέρωσαν την αστυνομία και περιπολικά ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, που μέχρι στιγμής είναι άκαρπες.

Περίπου πριν από μία εβδομάδα είχε σημειωθεί κι άλλη επίθεση, ενώ μαρτυρία στο Mega τονίζει, ότι γνωρίζουν κι άλλες κοπέλες που έχουν δεχτεί επίθεση από τον μανιακό με το μαχαίρι και το full face. Σε μία εξ αυτών των περιπτώσεων, μία γειτόνισσα βγήκε στο μπαλκόνι και φώναζε με αποτέλεσμα να γλιτώσει το θύμα από τα χειρότερα.

«Είμαστε όλοι πολύ ανήσυχοι. Έχω έρθει σε επικοινωνία με πολλές κοπέλες. Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι γειτόνισσά μου, πήγαινε στη δουλειά της, στις 7 το πρωί. Της επιτέθηκε αυτός από μία πυλωτή. Της έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό κατευθείαν. Στην προσπάθειά της να αμυνθεί έσκισε τα χέρια της. Δεν της μίλησε καθόλου, απλά ένιωσε το μαχαίρι στο λαιμό της», είπε γυναίκα της περιοχής στο Mega, ζητώντας αστυνόμευση και περιπολίες.

«Έχουμε μαρτυρίες και από άλλες δύο κοπέλες, που δέχτηκαν παρόμοιες επιθέσεις. Η κοπέλα έχει καταθέσει. Δεν έχει καταφέρει να τον δει κανείς. Έχουμε επικοινωνήσει με την αστυνομία, οι κάτοικοι έχουμε κινητοποιηθεί να κάνουμε περιπολίες εμείς οι ίδιοι».

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button