• ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ
Νέα News
No Result
View All Result
No Result
View All Result
Νέα News
No Result
View All Result

Σοκ στο ποδόσφαιρο – Νεκρός πριν από λίγο ο….

11 Μαρτίου, 2022
in ΔΙΑΦΟΡΑ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 87 ετών ο παλιός προπονητής της Έβερτον, Γκόρντον Λι, όπως ανακοίνωσε σήμερα (08/03) η αγγλική ομάδα.

Ο Γκόρντον Λι ήταν προπονητής της Έβερτον μεταξύ 1977-1981 και τη βοήθησε να φτάσει στον τελικό του League Cup του 1977, τον οποίο έχασε από την Άστον Βίλα μετά από δύο επαναληπτικούς. Την οδήγησε επίσης σε δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας, ενώ δύο φορές την έφερε στην πρώτη τετράδα στην πρώτη κατηγορία.

«Θα είμαι πάντα ευγνώμων στον Γκόρντον Λι που με έφερε στην ποδοσφαιρική ομάδα της Έβερτον», δήλωσε ο πρώην διεθνής της Σκωτίας Γκρέιμ Σαρπ στην ιστοσελίδα της Έβερτον.

«Ήταν μπροστά από την εποχή του με κάποιες από τις προπονητικές του μεθόδους και με λίγη περισσότερη τύχη θα έφερνε διακρίσεις στον σύλλογο», είπε ο πρώην αρχηγός της Έβερτον, Κέβιν Ράτκλιφ.

Ο Λι έπαιξε ως αμυντικός για τη Βίλα, κερδίζοντας το League Cup το 1961, και τη Σρούσμπερι, πριν μετακομίσει στη θέση του προπονητή, με την Πορτ Βέιλ το 1968.

Ο Λι ήταν επίσης προπονητής της Νιούκαστλ και της Μπλάκμπερν, αλλά εργάστηκε και στη Λέστερ ως υπηρεσιακός.

Τραγωδία στην Κρήτη: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα στην Ιεράπετρα

 

Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε στο σπίτι της ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας.

Την τελευταία της πνοή άφησε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, μια ηλικιωμένη, μέσα στο σπίτι της στην Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, συγγενείς της άτυχης 64χρονης προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της, όμως δεν τα κατάφεραν.

Μία γειτόνισσα που ενημερώθηκε για την ηλικιωμένη, έντρομη πήγε στο σπίτι της να δει τι συμβαίνει και την εντόπισε πεσμένη στο έδαφος.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και η ΕΛ.ΑΣ. ωστόσο ήταν ήδη αργά για την ηλικιωμένη.

«Φως» στα αίτια του θανάτου της θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή, ωστόσο φαίνεται να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Facebook Σχόλια
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Previous Post

Τεράστια προσοχή: Μανιακός μαχαιρώνει γυναίκες στην Αθήνα – Δεν έχει βρεθεί ακόμη

Next Post

Πότε και γιατί «καίγονται» τα τρόφιμα στην κατάψυξη; Πώς θα το αποφύγουμε;

Next Post

Πότε και γιατί «καίγονται» τα τρόφιμα στην κατάψυξη; Πώς θα το αποφύγουμε;

«Κωνσταντίνε μας. Πηγασάκι μας. Δεν το χωράει ο νους μας»: Οικογένεια και φίλοι αποχαιρετούν σήμερα τον 6χρονο που «έσβησε» πέφτοντας από μπαλκόνι

Like Us !

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Εορτολόγιο







  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr

No Result
View All Result
  • ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr