ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Βέφα Αλεξιάδου μιλάει πρώτη φορά για την μεγάλη απώλεια και της δεύτερης κόρης της: “Δεν παραιτούμε από τη ζωή”! !

 

Διπλό χτύπημα μέσα σε λίγους επεφύλασσε η μοίρα για τη Βέφα Αλεξιάδου, που έχασε τόσο ανεπάντεχα τις δυο τις κόρες βυθίζοντας την στη θλίψη.

Η δημοφιλής τηλεμαγείρισσα μιλάει για πρώτη φορά στην Real Life για φοβερή απώλεια των θυγατέρων της και εκπλήσσει με τη δύναμη της ψυχής της:

“Προσεύχομαι στον Θεό. Η δύναμή μου είναι η προσευχή” και προσθέτει “Δεν παραιτούμαι από τη ζωή. Τιμώ τους νεκρούς και φροντίζω τους ζωντανούς”.

Για την κυρία Βέφα προτεραιότητα τώρα είναι τόσο οι εγγονές της, Χαρά και Βέφα, κόρες της Αλεξίας , που την έχουν ανάγκη, όσο και οι γαμπροί της Βαγγέλης Κιτσάκης , σύζυγος της Αλεξίας και Γιάννης Ντόντορος , σύζυγος της Αγγελικής.
Από τον θάνατο της πρώτης της κόρης, η Βέφα εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο σπίτι της στη Νέα Ερυθραία για να είναι κοντά στις εγγονές της.

toratora.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button