ΔΙΑΦΟΡΑ

ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ(ΕΙΚΟΝΕΣ)! !

 

ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΗΣ ΚΟΡΕΣ

«Θεέ μου, μου πηρες και τα δυο παιδιά μου… Δώσε μου δύναμη να σταθώ στις εγγονές μου… Γιατί Θεέ μου; Γιατί;» είναι τα σπαραχτικά λογια της κ. Βέφας Αλεξιάδου που με καλυμένο το πρόσωπό της με μια τεράστια μαύρη μαντίλα είπε το τελευταίο αντίο στην κόρη της.
Το τελευταίο αντίο είπαν η οικογένεια, οι φίλοι και οι συγγενείς στην Αγγελική Αλεξιάδου, η οποία «έφυγε» τα ξημερώματα της Τρίτης από τη ζωή, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η εξώδιος ακολουθία εψάλει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής και η ταφή της έγινε στο κοιμητήριο Νέας Ερυθραίας, διπλα στην αδελφή της, Αλεξία, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγους μήνες.

Το πένθος βαρύ για την τραγική μάνα των κοριτσιών, την κ. Βέφα Αλεξιάδου, η οποία είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση προσπαθούσε μέχρι τελευταία στιγμή να βρει δύναμη για να μεταβεί στον τελευταίο τόπο κατοικίας της δεύτερης κόρης της και να ξαναθρηνήσει την απώλεια και της Αγγελικής μετά το βαρύ χτύπημα που δέχτηκε από τον πρόσφατο χαμό της Αλεξίας.

 

 

πηγη

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button