ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ντροπή: Μητέρα και 4 ανήλικα χωρίς ρεύμα σε λυόμενο από το 2008! ! !

 

Μητέρα με τέσσερα ανήλικα παιδιά ζει σε πρωτόγονες συνθήκες εξαθλίωσης και χωρίς ρεύμα μέσα σε λυόμενο σπίτι στην Ηλεία από το 2008. Την αποκάλυψη της τραγικής ιστορίας της οικογένειας και της εγκληματικής κρατικής αναλγησίας έκανε ο δημοσιογράφος Μάκης Νοδάρος στο Ionion fm.

Διαβάζουμε στο apokalypseis.com

Ο Δήμος της Αρχαίας Ολυμπίας έχει την δυνατότητα να δίνει με απευθείας αναθέσεις δεκάδες χιλιάδες ευρώ στους εργολάβους για διάφορες δουλειές . Παραδόξως όμως δεν μπορεί να βοηθήσει εδώ και χρόνια μια πολύτεκνη πάμφτωχη οικογένεια με 4 ανήλικα παιδάκια στο δ.δ Πανόπουλο Λασιώνος που παραμένουν από το 2008 χωρίς ρεύμα μέσα σε ένα άθλιο λυόμενο !

Η φωνή της μητέρας των τεσσάρων παιδιών της Αθανασίας Αδαμοπούλου σπάζει από την αγωνία και τα λόγια της κοφτερά σαν μαχαίρι χαρακώνουν την καρδιά κάθε ευαίσθητου πολίτη .

« Τα παιδιά μου όταν γυρίζουν από το σχολείο αναγκάζονται να διαβάζουν με το φως των κεριών… Η κατάσταση που βιώνουμε ως οικογένεια όλα αυτά τα χρόνια είναι κάτι παραπάνω από δραματική . Φανταστείτε τα δικά σας τα παιδιά να γυρίζουν από το σχολείο παγωμένα και να μην έχουν φως στο σπίτι που μένουν. Κάνουμε έκκληση για βοήθεια επί χρόνια αλλά δυστυχώς κανείς δεν μας δίνει σημασία» κατήγγειλε στην εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» του Ionion Fm η κ. Αδαμοπούλου.

 

Ο δήμος της Αρχαίας Ολυμπίας επικαλείται την γραφειοκρατία για την μη επίλυση του προβλήματος της ηλεκτροδότησης του λυομένου της πολύτεκνης οικογένειας.
(σ.σ. Είναι καθήκον και υποχρέωση των παραγόντων της νέας κυβέρνησης και ειδικά των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία , να παρέμβουν άμεσα για να ηλεκτροδοτηθεί το λυόμενο , σε ένδειξη σεβασμού στα τέσσερα ανήλικα παιδάκια που διαμένουν σε αυτό) .

πηγη tribune.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button