ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άστεγος μετέτρεψε ένα χαρτόνι σε κρεβάτι – Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και είναι γροθιά στο στομάχι [photos]

 

 

Οι άνθρωποι που διέρχονται σε καθημερινή βάση από τον κεντρικό δρόμο της οδού Μάρνη… στην αρχή παραξενεύονταν όταν έβλεπαν τον άστεγο της φωτογραφίας να προσπαθεί να στριμωχτεί μέσα στο… αυτοσχέδιο «κατάλυμα» που ο ίδιος έφτιαξε για να κοιμάται τα βράδια.

Είναι άστεγος όπως μάς λέει εδώ και πολύ καιρό και πρέπει να επιβιώσει. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να «αξιοποιήσει» ένα χαρτόνι που βρήκε στα σκουπίδια και να το μετατρέψει σε… σπίτι. Εκεί ξεκουράζεται χωρίς να ενοχλεί κανέναν, σε μια διεύθυνση χωρίς αριθμό, ακολουθώντας το δικό του δρόμο στη ζωή όπως λέει μιλώντας στο protothema.gr.

 

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button