ΔΙΑΦΟΡΑ

Έγκλημα στη Χαλκίδα: Τον άκουσα να φωνάζει «άσε με» κι άρχισα να ουρλιάζω – Πώς περιγράφει τη δολοφονία του 43χρονου η σύζυγός του

Η γυναίκα μιλά για την εμμονή που είχε η 39χρονη με το θύμα - Τον σκοτώνουν δεύτερη φορά, απαντά σχετικά με τους ισχυρισμούς περί βιασμού

Ήταν μπροστά σε όλο το σκηνικό της φρίκης, στη δολοφονία του άνδρα της από την 39χρονη που τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. «Εκεί που καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά είναι όταν τον ακούω να φωνάζει: Άσε με! Άσε με!

Άρχισα να ουρλιάζω γιατί καταλαβαίνω ότι γίνεται επίθεση», τα λόγια της συζύγου του 43χρονου ξυλουργού συγκλονίζουν. Σχολιάζει, δε, τους ισχυρισμούς περί βιασμού από την πλευρά του θύματος, απορρίπτοντάς τους, ενώ επιμένει κι εκείνη στα περί εμμονής της 39χρονης με το θύμα.

«Δεν είναι για να τα βιώσει κανένας» είπε στον Alpha η γυναίκα για να προσθέσει τα εξής: «Ο σύζυγός μου με είχε ενημερώσει ότι ενοχλούταν από τη συγκεκριμένη γυναίκα. Τέλη του ’21. Μου είπε ότι τον έπαιρνε τηλέφωνο. Ήταν μπερδεμένο, σα να υπάρχει κάποιο υπονοούμενο… Εγώ δεν είχα δει κανένα μήνυμα. Είχε τύχει να έρχεται στο σπίτι και να μου λέει:

Πάλι με πήρε τηλέφωνο. Και μου λέει να τη! Και έβλεπα την κλήση. Του έλεγα μην απαντάς. Το συζητήσαμε και βρήκαμε ότι, δεδομένου ότι είχαν μια ιστορία φιλίας (το θύμα με τον σύζυγο της 39χρονης), το καλύτερο θα ήταν σε πρώτη φάση να βασίσουν τη λύση στη φιλία τους. Αυτό που νιώσαμε ήταν τοξικότητα. Μετά δεν μας ενοχλούσε. Αν γινόταν οτιδήποτε ο Σάκης θα μου το έλεγε».

«Νόμιζα ότι γινόταν ληστεία»

Η γυναίκα περιγράφει τη στιγμή που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη της: «Ήταν μία μέρα σαν τις άλλες. Ξυπνήσαμε μαζί, ντύθηκε, ήταν το Σάββατο μετά τη γιορτή μας. Θα έρχονταν οι φίλοι μας και εγώ είχα ξεκινήσει να καθαρίζω και να ετοιμάζω το σπίτι για τη γιορτή. Μου άφησε χρήματα στο τραπέζι, αγκαλιά, φιλί και βγαίνει από την πόρτα. Συνήθιζα να βγαίνω στο μπαλκόνι όταν έφευγε.

Πήγε προς το αυτοκίνητο, μπαίνει μέσα και βλέπω την πόρτα να κλείνει. Σε δευτερόλεπτα βλέπω να μισονανοίγει… Και να ανοίγει μετά τέρμα (την πόρτα). Τον βλέπω να βγαίνει. Έκανε κινήσεις με τα χέρια του. Δεν κατάλαβα την πρώτη στιγμή. Εκεί που καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά είναι όταν τον ακούω να φωνάζει: Άσε με! Άσε με! Άρχισα να ουρλιάζω γιατί καταλαβαίνω ότι γίνεται επίθεση».

«Δεν υπήρχε κάποιος να τον βοηθήσει. Τρέχω κάτω! Τρέχω κάτω! Νόμιζα ότι γινόταν ληστεία. Δε θα ήθελα να πω παραπάνω για όσα αντίκρισα εκείνη τη στιγμή. Δεν είναι για να τα βιώσει κανένας… Δεν την αναγνώρισα. Οι αστυνομικοί με κράτησαν μακριά. Ούτε όταν έκανε όπισθεν το περιπολικό μπροστά μου. Προσπαθούσα να αντιληφθώ ποια είσαι εσύ και τι έγινε; Γιατί; Γιατί; Ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση με αυτό που είδαν τα μάτια μου και βίωσα στο πετσί μου».

«Όταν ήμασταν στο αστυνομικό τμήμα μου ανέφεραν το επίθετο του συζύγου της και ήταν σα να έπεσε ένα μαύρο μπροστά μου. Λέω: Υποτίθεται ότι έχουμε κάνει την κατάλληλη κίνηση για να μπορέσουμε να απεμπλακούμε από αυτή την περίεργη κατάσταση. Είχε εμμονή προφανώς…».

Σε ερώτηση για το πώς νιώθει με τους ισχυρισμούς της οικογένειας της 39χρονης περί βιασμού, η χήρα του θύματος λέει με νόημα: «Τον σκοτώνουν για δεύτερη φορά».

«Ήταν έξω καρδιά. Καλαμπουριτζής, με το γέλιο, το πείραγμα, το χιούμορ. Αυτά τα στοιχεία που σε κάνουν να θέλεις να είσαι μαζί του. Για μένα ο Σάκης δεν έχει φύγει. Εγώ θα τον έχω μαζί μου μια ζωή και θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να δικαιωθεί» λέει για τον σύζυγό της.

To διαβάσαμε εδώ protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button