ΔΙΑΦΟΡΑ

Μάχη για τη ζωή της δίνει η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη

Μάχη για την ζωή της δίνει η Τέτη Σχοινάκη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso. Όπως τονίζει το δημοσίευμα, πρόκειται για την ηθοποιό που είχε αποκαλύψει η Άννα Φόνσου, πριν από λίγες ημέρες, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ότι φιλοξενείται στο «Σπίτι του Ηθοποιού» και σε λίγο καιρό θα φύγει από τη ζωή, χωρίς ωστόσο να την κατονομάσει.

Συγκεκριμένα η Άννα Φόνσου είχε δηλώσει πως: «Αυτήν τη στιγμή «Το Σπίτι του Ηθοποιού» συντηρεί μια ηθοποιό πάρα πολύ διάσημη, η οποία σε λίγο καιρό θα μας αφήσει από αυτήν τη ζωή. Και εγώ κάθε μέρα, χωρίς να κάνω την ηρωίδα γιατί ήταν και αγαπημένη μου φίλη, δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να πηγαίνουμε στο νοσοκομείο και να προσπαθούμε να της κάνουμε τη ζωή της τους τελευταίους μήνες καλύτερη. Είναι και πολύ νέα».

Η Τέτη Σχοινάκη, όπως γράφει η εφημερίδα, ζυγίζει μόλις 29 κιλά, χτυπημένη από βαριά ασθένεια και νοσηλεύεται σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας. Η επιθυμία όμως της ηθοποιού είναι να επιστρέψει στο σπίτι της στην περιοχή Γκράβα Κυψέλης και να ακολουθήσει εκεί τη θεραπεία της.

Η Τέτη Σχοινάκη υπήρξε από τις πιο γοητευτικές παρουσίες στον ελληνικό κινηματογράφο, την δεκαετία του ΄80. Είχε συμπρωταγωνιστήσει με τον Κώστα Βουτσά και τον Νίκο Δαδινόπουλο, στην ταινία “Ο τελευταίος άντρας”.

πηγη instyle.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button