ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτη είδηση απο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

«Σήκωσε το γάντι» ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είμαι εκλεγμένος από τον λαό και σε αυτόν τελικά λογοδοτώ» - Τα διλήμματα για τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός  σήκωσε το γάντι και με την φράση «Ήδη κάποιοι μας δείχνουν τα δόντια τους. Εμείς οι Νεοδημοκράτες δε μασάμε», έδωσε το στίγμα της στάσης που αναμένεται να κρατήσει στις επιθέσεις τις οποίες δέχεται και σε προσωπικό επίπεδο.

«Είμαι εκλεγμένος από τον λαό και σε αυτόν τελικά λογοδοτώ» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός. Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε «στην πρόοδο που συντελείται στη χώρα μας τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια, παρά τις αλλεπάλληλες εξωγενείς κρίσεις». Επεσήμανε τα τρία μέτωπα στο δρόμο προς τις κάλπες (εθνικά θέματα, εσωτερική κατάσταση και προεκλογικό πεδίο) και υπογράμμισε ότι το βασικό δίλημμα των εκλογών το 2023 θα είναι αν «θα προχωρήσουμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω».

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του τόνισε ότι οι επόμενες εκλογές θα είναι από τις πιο κρίσιμες της Μεταπολίτευσης και σημείωσε ότι η πρώτη κάλπη έχει το βάρος της τελικής. Στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας μίλησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στo θέμα των παρακολουθήσεων.

Αναφερόμενος στο θέμα των παρακολουθήσεων, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε μεταξύ άλλων : «Τελευταίο τους καταφύγιο οι περίφημες υποκλοπές μπερδεύοντας συνειδητά νόμιμες επισυνδέσεις μιας κρατικής υπηρεσίας ασφαλείας με κακόβουλα λογισμικά που μπορεί να χρησιμοποιεί ο οποιοσδήποτε και που είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες. Επιχειρούν να πείσουν για ποιο πράγμα; Ότι προσωπικά δεν είχα άλλη δουλειά από το να ακούω τους υπουργούς μου; Τις γυναίκες τους; Την γραμματέα μου; Ηθοποιούς; Ούτε καν τους πολιτικούς μου αντιπάλους; Επικαλούμενοι και λίστες υποτιθέμενων θυμάτων, χωρίς να παρουσιάζουν την παραμικρή απόδειξη…».

Αναλυτικά ο πρωθυπουργός στον λόγο του ανέφερε:

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button