ΔΙΑΦΟΡΑ

Το πρώτο μήνυμα της αγαπημένης ηθοποιού για τον χαμό της κόρης της

Αιμίλια Υψηλάντη: Το πρώτο μήνυμα της ηθοποιού για τον αιφνίδιο θάνατο της κόρης της

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η Αιμιλία Υψηλάντη καθώς έφυγε από τη ζωή η κόρη της σε ηλικία 55 ετών εντελώς ξαφνικά. Η αιτία του θανάτου της δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή με την ηθοποιό να πενθεί για το χαμό της.

Η δημοσιογράφος και υπεύθυνη του γραφείο Τύπου του θεάτρου Αργώ – Αιμιλία Υψηλάντη, Μαρίκα Αρβανιτοπούλου, κάνοντας μια ανάρτηση στα social media δημοσιοποίησε το πρώτο μήνυμα της Αιμιλίας Υψηλάντη για τον χαμό της κόρης της.

Το θέατρο Αργώ πενθεί.

Ολοι οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες του θεάτρου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και την λύπη τους για τον θάνατο της Μαρίνας Υψηλάντη .

Το θέατρο από τις 18 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει κανονικά καθώς και οι παραστάσεις της «Κυρίας Κλάιν».

Το μήνυμα από την κ. Αιμιλία Υψηλάντη:

Ο αιφνίδιος θάνατος της πολυαγαπημένης μας κόρης και μητέρας Μαρίνας γέμισε θλίψη την καρδιά μας.Ευχαριστώ όλους εσάς φίλους γνωστούς και άγνωστους για την συμπαράσταση σας και τα κύματα αγάπης που λάβαμε αυτές τις πολύ δύσκολες ημέρες του πένθους», ανέφερε.

Η Μαρίνα Υψηλάντη ήταν κόρη της ηθοποιού, Αιμιλίας Υψηλάντη, και του ναυτικού, Άγγελου Υψηλάντη. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης» κι αργότερα συνέχισε τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη.

Η Αιμιλία Υψηλάντη σε συνέντευξη που είχε δώσει στο «Mega Καλημέρα» πριν από έναν χρόνο, είχε δηλώσει:

«Έκανα έναν γάμο το 1964 και απέκτησα την κόρη μου. Είπα θα κάνω έναν κλειστό γάμο. Ήταν ναυτικός ο σύζυγός μου. Η ζωή μαζί του δεν ήταν δύσκολη γιατί ήμουν παντρεμένη αλλά συγχρόνως και ελεύθερη. Υπάρχει μια ελληνική οικογένεια και δεν μεγάλωσα μόνη μου το παιδί.

Δεν πειράζει που έλειπε ο σύζυγός μου. Δεν είναι πια στη ζωή. Είχε μια στενή σχέση με την κόρη μου. Εκείνος έπαιρνε τη μεγάλη αγάπη. Με την κόρη μου δεν είχα τις συγκρούσεις που θα έπρεπε. Μέχρι 16-17 χρονών κοιμόμασταν μαζί».

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button