ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτη είδηση Σοκ στην Χώρα. Προσοχή σκληρές εικόνες

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία των Μεγάρων από το απίστευτο περιστατικό κτηνωδίας σε σκυλίτσα της περιοχής.

Η «Μπουμπού» βρέθηκε νεκρή, αφού είχε πρώτα βιαστεί με σίδερο από κάποιο ανώμαλο δίποδο! Την κτηνωδία γνωστοποίησε η ιδρύτρια του Φιλοζωικού Σωματείου Μεγάρων «Αδέσποτος Παλμός», Μαρία Αρκομάνη.

Τη νεκρή σκυλίτσα βρήκε νεκρή η κοπέλα που την φρόντιζε, έχοντας ακόμη στον πρωκτό της το σίδερο με το οποίο κακοποιήθηκε!

«Άλλος ένας Ολιβερ. Άλλο ένα πλάσμα που δολοφονήθηκε με μια ανώμαλη πράξη. Αυτός ο άνθρωπος που το έκανε ζει ανάμεσά μας. Η ομάδα μας δίνει 1.000 ευρώ σε όποιον πάει στην αστυνομία και αναφέρει ονομαστικά, ποιο είναι το κτήνος που το έκανε. Σας παρακαλούμε μιλήστε. Ένας δολοφόνος είναι ανάμεσά μας, και ανά πάσα στιγμή θα γίνει και άλλο κακό.

Εκλιπαρούμε, όποιος τον είδε να πάει να το καταθέσει στην αστυνομία, για να σωθούν και άλλα ζώα και άνθρωποι. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα να τον βρούμε και να ξέρει πως δεν θα γλιτώσει» γράφει στην ανάρτησή της η Μαρία Αρκομάνη.

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button