ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτη είδηση Σοκ τώρα δεν το χωράει το μυαλό

«Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου…» είπε στην Αστυνομία σε κατάσταση μέθης

Γυναικοκτονία στη Νίκαια: 50χρονος σκότωσε την 54χρονη γυναίκα του και ομολόγησε το έγκλημα .Ακόμη μια γυναικοκτονία έρχεται να συνταράξει την ελληνική κοινωνία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 50χρονος σκότωσε τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους στη Νίκαια και στη συνέχεια ειδοποίησε ο ίδιος την Αστυνομία και ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Ο 50χρονος άνδρας, σε κατάσταση μέθης, τηλεφώνησε γύρω στις 5:30 το πρωί στην Αστυνομία και ομολόγησε πως έχει σκοτώσει την 54χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους. «Έπνιξα τη γυναίκα μου», είπε στους αστυνομικούς.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι Αρχές οι οποίες έσπευσαν στο σημείο και βρήκαν μέσα στο σπίτι τη γυναίκα νεκρή με σημάδια στο λαιμό και προχώρησαν στην προσαγωγή του δράστη.

Ο συζυγοκτόνος ήδη ανακρίνεται, ενώ στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Βοσπόρου κλήθηκε ιατροδικαστής, προκειμένου να εξετάσει τη σορό του θύματος, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρει εκδορές στο λαιμό.

 

πηγη newsbreak.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button