ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Βάλτε στα μπιφτέκια σας γάλα εβαπορέ – Το κρυφό μυστικό των σεφ που αγνοούσατε!

Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε

Τα μυστικά στον τομέα της μαγειρικής δεν σταματούν ποτέ και πάντα μας εκπλήσσουν. Ακόμη και για το πιο απλό φαγητό υπάρχει ένα μυστικό που θα το αναβαθμίσει, όπως τα μπιφτέκια.

Μπορεί θεωρητικά να ανήκει στην κατηγορία με τα απλά φαγητά που μπορεί να φτιάξει κι ένας εργένης ή ένας φοιτητής αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν κάποια σημεία “κλειδιά” που θα απογειώσουν την γεύση τους.

Θέλετε τα πιο αφράτα και ζουμερά μπιφτέκια; Η λύση είναι απλούστατη και κρύβεται στο γάλα. Προσθέστε στον κιμά σας περίπου 3 κουταλιές της σούπας γάλα φρέσκο ή εβαπορέ και τα μπιφτέκια σας θα γίνουν τόσο αφράτα που ούτε καν περιμένατε. Ο λόγος είναι πως το γάλα προσδίδει την απαραίτητη υγρασία και παράλληλα σπάει τις ίνες του κιμά με αποτέλεσμα να τον “μαλακώνει

Επίσης – Βάλτε στα μπιφτέκια σας γιαούρτι – Δε θα τα ξαναφτιάξετε με άλλο τρόπο!

Τα μπιφτέκια είναι ένα φαγητό απλό, νόστιμο και εύκολο. Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν αν το κάναμε λίγο πιο νόστιμο; Είναι από τα λίγα γεύματα που έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πολλές παραλλαγές όπως και να πειραματιστείς.

Αυτή τη φορά το Athensmagazine.gr θα σας δείξει ένα μικρό μυστικό για να κάνετε τα μπιφτέκια σας πεντανόστιμα, ζουμερά και αφράτα. Για να φουσκώσουν και να γίνουν τρυφερά τα μπιφτέκια μας, προσθέτουμε στον κιμά 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι. Η υγρασία και τα προβιοτικά είναι το “μαγικό” μυστικό για τα τέλεια μπιφτέκια. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα μαγειρέψετε μπιφτέκια ξέρετε τι πρέπει να κάνετε!

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button