ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο – Αγωνία τώρα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Αγωνία για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Μαθεύτηκαν τα νεότερα για την υγεία του, στο πλευρό του ο γιος και η σύντροφός του

Διασωληνωμένος και κρίσιμη παραμένει η κατάσταση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο μετά από λοίμωξη αναπνευστικού και σήμερα οι γιατροί θα επιχειρούσαν να τον «ξυπνήσουν». Τελικά, δεν έγινε η προσπάθεια και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα το επιχειρήσουν αύριο.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Υγεία»

Εκεί θα φανούν πολλά, καθώς θα ξεκαθαρίσει αν ο οργανισμός του έχει αρχίσει να ανταποκρίνεται στην φαρμακευτική αγωγή για να καταπολεμηθεί η λοίμωξη του αναπνευστικού εξαιτίας μικροβίου που έχει.

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου
Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σε χθεσινές δηλώσεις του, σήμερα Καθαρά Δευτέρα οι γιατροί θα προσπαθούσαν να ξυπνήσουν τον παρουσιαστή, ο οποίος τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική.

Τελικά, δεν έγινε η προσπάθεια.

Αύριο τελικά η προσπάθεια να ξυπνήσουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του tlife μετά από επικοινωνία με τη σύντροφο του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενα Μαστραγγελή, αύριο 28/2 θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται κρίσιμη αλλά σταθερή.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρίσκεται και ο γιος του, Στέργιος Μικρούτσικος, ο οποίος βέβαια μαζί με την κα. Μαστραγγελή δεν μπορούν να τον δουν μέσα στην ΜΕΘ και περιμένουν υπομονετικά να ξυπνήσει και να τον δουν ξανά γερό και δυνατό πλάι τους.

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button