ΘΑΥΜΑΤΑ

«Η Παναγία Εκατονταπυλιανή μου πήρε τον καρκίνο, της χρωστάω τη ζωή μου»: Συγκλονίζει ο Κώστας Χαρδαβέλλας

Σε μια κατάθεση ψυχής προχώρησε ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον επιθετικό καρκίνο που αντιμετώπισε αλλά και το θαύμα που έζησε.

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Ξυπνάω ένα πρωί με ένα εξόγκωμα στον ουρανίσκο»

«Ξυπνάω ένα πρωί με ένα εξόγκωμα στον ουρανίσκο. Λέω δεν είναι κάτι. Θα είναι από κάποια κύστη στο δόντι. Όμως αυτό μεγαλώνει. Μεγαλώνει επικίνδυνα. Τότε καταφεύγω στους ειδικούς. Οι πιθανότητες να ζήσω ελάχιστες. Μηδαμινές. Στους ειδικούς των ειδικών. Σε στοματολόγους.

Μόλις με βλέπουν συστήνουν κατευθείαν μαγνητική. Η διάγνωση δείχνει επιθετικό καρκίνο. Έπρεπε να ξεκινήσω αμέσως τις χημειοθεραπείες. Αλλά δεν το έκανα. Περιφρόνησα τον καρκίνο και πήγα αν και δεν είμαι ο άνθρωπος ο θρησκόληπτος, να ζητήσω τη βοήθειά Της» λέει αρχικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Τώρα ξεκινάει το θαύμα»

«Πήγα εκεί που κάθε καλοκαίρι πηγαίνω ως παραθεριστής για μπάνια. Πήγα στην Πάρο. Μόνο που αυτή τη φορά πήγα προσκυνητής, δεόμενος στην εικόνα Της. Πήγα στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή της Πάρου. “Παναγία μου βοήθησε με.

Πάρε με υπό την Σκέπη Σου” , είπα και ένας λυγμός τράνταξε το στήθος μου. Βγήκα νιώθοντας την Κραταιά παρουσία. Και τώρα ξεκινάει το θαύμα : Όταν έφτασα στον περίβολο της Μονής, με πλησίασε μια Γυναίκα. Ήταν ντυμένη στα μαύρα. Είχε μαντήλι στο κεφάλι Της. Μου έδωσε ένα μπουκαλάκι με λάδι. Πάρτο μου είπε θα σε βοηθήσει.

Είδα το πρόσωπό Της. Ήταν το πιο γλυκό πρόσωπο που είχα δει. Μέχρι να βάλω το μπουκάλι στην τσέπη μου είχε εξαφανιστεί. Κατάλαβα ότι ήταν η Παναγία. Την αναζήτησα παντού. Δεν την είδα πουθενά. Με την βοήθεια Της νίκησα τον καρκίνο. Ζω.

Της χρωστάω την ζωή μου. Χρωστάω την ζωή μου στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή της Πάρου», είπε τέλος ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Δείτε όσα έχει εξομολογηθεί ο Κώστας Χαρδαβέλλας:

 

πηγη straight.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button