ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο – Αδιανόητη είδηση τώρα ΣΟΚ

Το χρονικό της φρίκης: Βίασαν και βιντεοσκόπησαν 14χρονη σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο.

Το χρονικό της νέας υπόθεσης μαστροπείας, με θύμα 14χρονη που ζει σε ίδρυμα φιλοξενίας ανηλίκων στην Αθήνα, αποκαλύπτει το iEidiseis.

Τα ξημερώματα της Τρίτης συνελήφθησαν ένας 30χρονος από τη Νίκαια, ένας 24χρονος από τη Μαγούλα και ένας 23χρονος επίσης από τη Μαγούλα Αττικής, οι οποίοι κατηγορούνται για μαστροπεία και αρπαγή ανηλίκου.

Το 14χρονο θύμα ζει σε ίδρυμα στο κέντρο της Αθήνας. Στο παρελθόν έχουν γίνει αρκετές δηλώσεις εξαφάνισης (εκούσιας διαφυγής) του παιδιού, το οποίο συνήθιζε να επιστρέφει στη δομή. Κοινωνικοί λειτουργοί ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι η ανήλικη διέφυγε την τελευταία φορά εκούσια από το ίδρυμα την 14:30 ώρα της 19/03/2023, επέστρεψε σε αυτό την 08:15 ώρα της 20/03/2023, ενώ διέφυγε εκ νέου την 20:00 ώρα της ίδιας ημέρας. Έκτοτε η τύχη της αγνοείται.

Χθες το απόγευμα, η κοινωνική λειτουργός του ιδρύματος ενημερώθηκε από ανήλικη που φιλοξενείται στη δομή ότι η 14χρονη έχει επαφές με άντρα περίπου 30 ετών που ζει στην Ελευσίνα και ο οποίος επιδιώκει να την εκδίδει έναντι του ποσού των 100 ευρώ.

Επίσης, ανέφερε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19/03/2023 έως 07:30 ώρα της 20/03/2023 που είχε φύγει από το ίδρυμα, βρισκόταν σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας με τρεις άνδρες, με έναν εκ των οποίων ήταν κλεισμένη σε δωμάτιο χωρίς να αναφέρει κάτι παραπάνω.

Η 14χρονη, όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, είχε ραντεβού κατά τη φυγή της από τη δομή με τρία άτομα στο σταθμό του Μετρό στην Αγία Μαρίνα με σκοπό να πάει στην Ελευσίνα.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της δομής για το ραντεβού και έτσι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν εκεί τρία άτομα με αυτοκίνητο χρώματος μπλε που δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας. Εκεί ο ένας από τους τρεις παραδέχτηκε ότι μιλούσε τηλεφωνικά με μία κοπέλα. Οι τρεις νεαροί αρχικά προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας του Αιγάλεω και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Οι δύο από αυτούς παραδέχτηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19/03/2023 έως 05:30 ώρα της 20/03/2023, βρίσκονταν σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, όπου συνευρέθηκαν με την ανήλικη. Μάλιστα, δεν δίστασαν να βιντεοσκοπήσουν τις φρικώδεις πράξεις τους. Η Αστυνομία έχει κατασχέσει υλικό που αποδεικνύει τις πράξεις αλλά και συνομιλίες μεταξύ των δραστών:

«Να μιλήσουμε στην …, για … Για δουλειά πάμε…».

Επίσης, έχουν κατασχεθεί τα κινητά τηλέφωνα των κατηγορουμένων που θα σταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν πρωινές ώρες της 21-23-2023, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

πηγη ieidiseis.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button