ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο – Δεν τα κατάφερε ο Σταμάτης Περβολαράκης

Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται ο 40χρονος Σταμάτης Περβολαράκης, καθώς χθες Σάββατο, τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι με αλυσοπρίονο την ώρα που κλαδεύε τις ελιές του, στο Ηράκλειο. Μάλιστα, ο άνδρας την ώρα που παρελήφθη από το ΕΚΑΒ, λόγω της ακατάσχετης αιμορογίας υπέστη και ανακοπή.

Οι διασώστες κατάφεραν να τον επαναφέρουν, ενώ και στο νοσοκομείο οι γιατροί έδωσαν “μάχη”. Ο 40χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Έκκληση στα social media για αίμα

Συγγενείς και φίλοι απευθύνουν έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν τον 40χρονο, προσφέροντας αίμα. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυστεί από μηνύματα με πολλούς Ηρακλειώτες να καλούν τον κόσμο να δώσει αίμα για τον Σταμάτη.

Τελικά, το πρωί της Κυριακής, ο 40χρονος Σταμάτης Περβολαράκης πέθανε στο ΠΑΓΝΗ παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατηθεί στη ζωή μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε με αλυσοπρίονο.

Δυστυχώς έχασε τη μάχη ο 40χρονος Κρητικός που τραυματίστηκε πραγματοποιώντας εργασίες σε ελαιώνα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε σε εργασίες σε χωράφι με ελιές από το αλυσοπρίονο το οποίο του ξέφυγε τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά κάτω από τη μασχάλη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τραύμα ήταν τόσο βαθύ που του έκοψε αρτηρία και έχασε πολύ μεγάλη ποσότητα αίματος.

Παρελήφθη από το ΕΚΑΒ όπου του παρασχέθηκαν ιατρικές υπηρεσίες με ορό και προσπάθειες ανάνηψης με ΚΑΡΠΑ. Μάλιστα, υπέστη ανακοπή μέσα στο ασθενοφόρο κατά τη διακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ και οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Τελικά, το πρωί της Κυριακής, ο 40χρονος Σταμάτης Περβολαράκης πέθανε στο ΠΑΓΝΗ παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατηθεί στη ζωή μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε με αλυσοπρίονο. Συγγενείς και φίλοι έκαναν έκκληση για αίμα αφού το αλυσοπρίονο του είχε κόψει αρτηρία τραυματίζοντάς τον κάτω από τη μασχάλη.

Δυστυχώς ο 40χρονος που η οικογένειά του, του είχε τα γνωστά καταστήματα ΠΕΡΒΟΛΑΡΑΚΗΣ με τα αθλητικά είδη στο Ηράκλειο άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στη θλίψη όλη την τοπική κοινωνία. Ο 40χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών.

πηγη eretikos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button