ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο – Μεγάλη μάχη δίνει ο τραγουδιστής Βασίλης Καρράς

Ο Χάρης Λεμπιδάκης, ο οποίος είναι φέτος στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου, έδωσε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή σήμερα.

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε το προηγούμενο διάστημα ο Βασίλης Καρράς.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης είδε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια επεξεργασμένη φωτογραφία του από σελίδα σκευασμάτων αδυνατίσματος. Μέσω αυτής της σελίδας αναφερόταν πως τα εν λόγω σκευάσματα οφείλονται στην απώλεια κιλών που είχε ο τραγουδιστής.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς ο Βασίλης Καρράς όπως είναι γνωστό, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και αυτά είναι που οφείλονται και για την απώλεια των κιλών που είχε.

Ο Βασίλης Καρράς έχει κινηθεί νομικά εναντίον της συγκεκριμένης σελίδας ενώ η εκπομπή #SuperΚατερίνα εξασφάλισε μια αποκλειστική δήλωσή του για το θέμα.

«Τις τελευταίες ημέρες ζω στην κυριολεξία έναν εφιάλτη χωρίς τέλος, ο οποίος έρχεται να προστεθεί στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζω, συνέπεια των οποίων οδήγησε στη μεγάλη απώλεια βάρους. Τις τραγικές αυτές συνέπειες της ασθένειας και τις παρενέργειες αυτής με την απώλεια βάρους, άγνωστοι σε μένα δράστες αποφάσισαν να την εκμεταλλευτούν και να με εμφανίσουν ως χρηστή κάποιου σκευάσματος, το οποίο δήθεν με βοήθησε να χάσω βάρος.

Στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, οι άγνωστοι αυτοί δράστες, δημιούργησαν σελίδα με το καλλιτεχνικό μου όνομα στην ελληνική γλώσσα (Βασίλης Καρράς), όπου εμφανίζομαι δήθεν μιλώντας σε πρώτο πρόσωπο ως δημιουργός αυτής της σελίδας,

να δηλώνω ότι αυτό το σκεύασμα ήταν αυτό που χρησιμοποίησα και χάρη στις δήθεν ευεργετικές του ιδιότητες, οδηγήθηκα σε μεγάλη απώλεια βάρους σε σύντομο χρονικό διάστημα, παρακινώντας τους ανυποψίαστους χρήστες του κοινωνικού μέσου και εν δυνάμει καταναλωτές του σκευάσματος, να το δοκιμάσουν γιατί είχε άμεσα αποτελέσματα σε μένα.

Είναι δε, τέτοιο το θράσος των άγνωστων δραστών, ώστε έφτασαν στο σημείο, μια φωτογραφία μου που είχε κυκλοφορήσει πρόσφατα στα Μ.Μ.Ε μετά τη πρώτη φάση περιπέτειας της υγείας μου και ενώ ήδη είχα απολέσει σημαντικό σωματικό βάρος, να την αλλοιώσουν προφανώς με ηλεκτρονικό τρόπο και να με εμφανίζουν να κρατώ στα χέρια μου το συγκεκριμένο σκεύασμα, επιτείνοντας τη σύγχυση που προκαλεί το συγκεκριμένο δημοσίευμα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Καρράς.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης, ο οποίος είναι φέτος στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου, έδωσε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή σήμερα.

Θυμίζουμε πως η είδηση ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας είχε αντιμετωπίσει τους θαυμαστές του, όμως, όσο κι αν γράφτηκε ότι επιστρέφει στις πίστες, κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση καθώς ο Βασίλης Καρράς περνάει και ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά.

«Δίνει γενναία μία μάχη. Είναι στο σπίτι του. Έχει μοναδικό ψυχολογικό στήριγμα αυτή την περίοδο την αγάπη του κόσμου. Μιλάει με τον κόσμο, μιλάει στα τηλέφωνα, μιλάει με τους συνεργάτες τους. Αυτό που θέλω να πω γιατί υπάρχει μια φημολογία περί επιστροφής δεν τίθεται θέμα επιστροφής. Δεν πρόκειται να κάνει ούτε συναυλία ούτε να εμφανιστεί σε κάποιο μαγαζί.

Αυτό που κάνει ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι να προσπαθήσει να μείνει ήρεμος και να αντιμετωπίσει την ασθένεια του, πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία με τις φαρμακευτικές αγωγές που κάνει συνέχεια και κάνει θεραπείες. Εμείς τον αγαπάμε και στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά», είπε μεταξύ άλλων στον αέρα της εκπομπής #SuperΚατερίνα ο Χάρης Λεμπιδάκης.

πηγη newsthessaloniki.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button