ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο – Νεκρός βρέθηκε γνωστός ηθοποιός

Ο Λανς Ρέντικ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών. Σύμφωνα με το Variety, ο ηθοποιός πέθανε από φυσικά αίτια την Παρασκευή. Ο εκπρόσωπός του επιβεβαίωσε την είδηση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ηθοποιός που εμφανίστηκε σε διάσημες τηλεοπτικές σειρές, όπως το «Wire» του HBO και το «Fringe» της Fox βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες το πρωί της Παρασκευής. Την είδηση μετέφερε πρώτο το TMZ.

Ο τελευταίος του ρόλος ήταν αυτός του Charon, στο επερχόμενο «John Wick: Chapter 4», που πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 24 Μαρτίου. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε και στις 4 ταινίες του δημοφιλούς franchise.

Ο πρώτος του σημαντικός τηλεοπτικός ρόλος, ο οποίος και τον έκανε γνωστό στο ευρύτερο κοινό ήταν αυτός του ντετέκτιβ Johnny Basil στην 4η σεζόν του δράματος φυλακής του HBO «Oz» το 2000.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button