ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο – Ραγδαίες εξελίξεις «Αν ανοίξω το στόμα μου, θα με σκοτώσουν»

Διάλογος μιας 18χρονης με τη μητέρα ενός θύματος του κυκλώματος.

Συνομιλίες που αφορούν στην υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια στον Κολωνό, για το οποίο ήδη έχουν προφυλακιστεί δύο άτομα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, στο δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάστηκαν στοιχεία που δίνει μία 18χρονη στη μητέρα ενός θύματος του κυκλώματος.

Συνομιλίες που αφορούν στην υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια στον Κολωνό, για το οποίο ήδη έχουν προφυλακιστεί δύο άτομα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, στο δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάστηκαν στοιχεία που δίνει μία 18χρονη στη μητέρα ενός θύματος του κυκλώματος. Η 18χρονη φέρεται να λέει στη μητέρα: «Με απειλεί να μην ανοίξω το στόμα μου σε εσάς».

« Πρέπει να μου πεις πού έχει μπλέξει. Αν ξέρεις κάτι πες μου σε παρακαλώ. Αν έχεις δει κάτι πες μου» της απαντά η μητέρα.

«Έχει μπλέξει κάπου και μου είπε ότι αν ανοίξω το στόμα μου θα βάλει άτομα να με σκοτώσουν. Εσείς τι πιστεύετε; Τα λεφτά από πού τα βγάζει; Από τις βίζιτες» λέει στη συνέχεια η 18χρονη και καταλήγει: «ψάξε το κινητό, θα βρεις όλα τα ραντεβού».

«Εγώ πόσα θα πάρω;» – Οι διάλογοι της «Λορέλας» με 17χρονο θύμα

Αποκαλυπτικά για τη δράση του κυκλώματος είναι και τα μηνύματα που αντάλλαξαν η 31χρονη «Λορέλα» -η οποία αρνείται την εμπλοκή της- με 17χρονο θύμα, τα οποία έφερε στο φως η εκπομπή Live News.

31ΧΡΟΝΗ: Εγώ τι θα πάρω;

17ΧΡΟΝΗ: 40, εντάξει;

31ΧΡΟΝΗ: 50

17ΧΡΟΝΗ: Εντάξει

31ΧΡΟΝΗ: Μωρό μου, σ’ αγαπώ

17ΧΡΟΝΗ: Τελειώσαμε, ακούς; Ξεκινάω, έρχεται…

31ΧΡΟΝΗ: Είναι μαζί σου; Πήγαινε στο δωμάτιο…

Το διαβάσαμε εδώ newsbeast.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button