ΔΙΑΦΟΡΑ

Στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση ο Χάρης Κωστόπουλος

«Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή» λέει ο γιος του.

Δύσκολες είναι οι ώρες για τον Χάρη Κωστόπουλο, που νοσηλεύεται από τις αρχές Δεκεμβρίου σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Ο γνωστός τραγουδιστής σταμάτησε τις εμφανίσεις του πριν από ενάμιση μήνα λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε.

«Ο μπαμπάς μου είχε μια περιπέτεια με την υγεία του όταν ήταν 24 χρόνων κι έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον Άγιο Ραφάηλ, γι’ αυτό τον αδελφό μου, που είναι 26 χρόνων, τον λένε Ραφαήλ», κατέληξε ο Χρήστος Κωστόπουλος.

Στη ΜΕΘ ιδιωτικού νοσοκομείου νοσηλεύεται ο Χάρης Κωστόπουλος. Ο λαϊκός τραγουδιστής πριν από τα Χριστούγεννα εισήχθη στο νοσοκομείο όπου κρίθηκε η μεταφορά του στην εντατική.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Secret ο Χάρης Κωστόπουλος έχει όλον αυτόν τον καιρό στο πλευρό του τα αγαπημένα του οικογενειακά πρόσωπα.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως το οικογενειακό περιβάλλον του τραγουδιστή δηλώνει πως ο ίδιος «το παλεύει παλικαρίσια», παρά το βεβαρημένο ιστορικό υγείας που έχει από νεαρή ηλικία.

«Γνωρίζω την κατάσταση, ξέρω ότι ο Χάρης Κωστόπουλος βρίσκεται στη ΜΕΘ και η σκέψη μου είναι μαζί του. Έχουμε περάσει πολλές όμορφες στιγμές παρέα με τον Χάρη στις συνεργασίες μας – μάλιστα πολύ πρόσφατα κιόλας», δήλωσε στη Secret η Σάσα Μπάστα για τον συνάδελφό της.

«Είναι ένας άνθρωπος πάντα χαρούμενος, με μια καλή κουβέντα για όλους. Γνωρίζω και τη γυναίκα του. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα θαύμα, είναι όντως δύσκολα… Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, το εύχομαι και είμαι σίγουρη ότι αυτή τη δύσκολη μάχη θα την κερδίσει κι αυτή τη φορά», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Το διαβάσαμε εδώ dnews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button