ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο τώρα για τον άτυχο αστυνομικό. Κρίμα

Επεισόδια στον Ρέντη: Πέθανε ο 31χρονος αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης, που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα

Την τελευταία του πνοή άφησε πριν από λίγο, Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023, ο 31χρονος αστυνομικός, που δέχτηκε την φονική επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα, έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη.

Ο 31χρονος Γιώργος έδινε μάχη για τη ζωή στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και διακομίστηκε μετά την επίθεση.

Ο 31χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο δίχως τις αισθήσεις του και νοσυλευόταν στην εντατική, διασωληνωμένος, με ακατάσχετη αιμορραγία. Κατά την διάρκεια της νοσηλείας του υπέστη τρεις ανακοπές και επανήλθε χάρη στις προσπάθειες των γιατρών.

Οι γιατροί είχαν προχωρήσει στον ακρωτηριασμό του ποδιού του αστυνομικού, «λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς».

Η ενημέρωση από το νοσοκομείο της Νίκαιας αναφέρει: “Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντη, κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.34 μ.μ”.

ΠΗΓΗ: workenter.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button