ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχεται καυτή εβδομάδα! Μίνι καύσωνας από Δευτέρα σε όλη τη χώρα! Μέχρι πού θα φτάσει ο υδράργυρος!

 

Τι κι αν είμαστε στις πρώτες μέρες του Μαΐου, ο καιρός ετοιμάζεται να μας «ψήσει» για τα καλά!

Οι μετεωρολόγοι ήδη έχουν αρχίσει και ιδρώνουν, καθώς βλέπουν το θερμόμετρο να δείχνει σχετικά πολύ υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.
Πάρτε μαζί σας γυαλιά ηλίου, καπέλο και αντηλιακό, γιατί, όπως λένε οι ειδικοί, η θερμοκρασία πρόκειται να φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου!

Αναλυτική πρόγνωση

Δευτέρα 04/05: Γενικά αίθριος καιρός με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου

Τρίτη 05/05: Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου

Τετάρτη 06/05: Αίθριος καιρός με λίγη συννεφιά το πρωί στα βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία θα σκαρφαλώσει στους 31 βαθμούς Κελσίου.

Πέμπτη 07/05: Αυξημένη συννεφιά αναμένεται το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Παρασκευή 08/05: Λίγες νεφώσεις στα ηπειρωτικά που θα πυκνώσουν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Γι΄αυτό, όπου κι αν είστε, φροντίστε να έχετε μαζί σας δροσερό νερό και προετοιμαστείτε για ένα πολύ ζεστό καλοκαίρι.

thetoc.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button