ΔΙΑΦΟΡΑ

Έφυγε από τη ζωή o Boρειoελλαδίτης γαλακτoβιομήχανος Kώστας Λύκας

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών ο Κ. Λύκας – Ο επιχειρηματίας ήταν συνιδιοκτήτης της γνωστής γαλακτοβιομηχανίας με έδρα το Βαφειοχώρι Κιλκίς

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών ο επιχειρηματίας Κώστας Λύκας, συνιδιοκτήτης της ομώνυμης γαλακτοβιομηχανίας με έδρα το Βαφειοχώρι Κιλκίς.

Το θλιβερό γεγονός ανακοίνωσε ο γιος του επιχειρηματία στο facebook.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 14:00 στο Βαφειοχώρι.

Η εταιρεία Λύκας ιδρύθηκε στο Βαφειοχώρι Κιλκίς τον Απρίλιο 1987. Αρχικά παρήγαγε τυροκομικά προϊόντα αλλά η ενθάρρυνση και η ζήτηση των καταναλωτών ώθησε την εταιρεία στην παραγωγή και άλλων γαλακτομικών προϊόντων. Η Λύκας ΙΚΕ σήμερα διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία τυροκομικών προϊόντων τόσο από φρέσκο αιγοπρόβειο γάλα όσο και αγελαδινό.

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button