ΔΙΑΦΟΡΑ

Έφυγε τώρα από την ζωή ο Σταύρος Παντελίδης

Σταύρος Παντελίδης: Πέθανε ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη

Έφυγε από τη ζωή ο Σταύρος Παντελίδης, μετά από μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του.

Την δυσάρεστη είδηση έγραψε ο Χάρης Λεμπιδάκης στο twitter, ο οποίος διατηρεί στενούς δεσμούς με την οικογένεια Παντελίδη.

«Έφυγε πριν από λίγο από τη ζωή ο πατέρας του του Παντελή Παντελίδη, Σταύρος. Νοσηλευόταν για μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο», έγραψε στο twitter ο δημοσιογράφος.

Ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη, αφήνει πίσω του δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τον Τριαντάφυλλο και τη σύζυγό του, Αθηνά.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Σταύρος Παντελίδης νοσηλεύονταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ έπειτα από ένα αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Τον Ιανουάριο είχε υποστεί εγκεφαλικό και από τότε βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΚΑΤ. Ο μικρός του γιος Κωνσταντίνος Παντελίδης βρισκόταν στο πλευρό του και μάλιστα είχε διακόψει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του με τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντη.

Ο Κωνσταντίνος είχε κάνει μια μικρή αναφορά στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 σχετικά με την πορεία της υγείας του πατέρα του: «Δεν θέλω να πω πολλά, καθώς δεν είμαι σε θέση. Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη εγκεφαλικό.

Οι γιατροί είναι από πάνω του και μας ενημερώνουν συνεχώς, κάθε λεπτό για την υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που μας στέλνουν. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό της εντατικής του νοσοκομείου ΚΑΤ που είναι δίπλα μας. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να είναι όλοι καλά», προσπαθώντας να κρατήσει χαμηλό προφίλ για το γεγονός.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή πριν λίγο ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης στον λογαριασμό του στο Twotter, γράφοντας: «Έφυγε πριν από λίγο από τη ζωή ο πατέρας του του Παντελή Παντελίδη, Σταύρος. Νοσηλευόταν για μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο».

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button