ΔΙΑΦΟΡΑ

Αγγελική Νικολούλη: Το μυστικό που γνωρίζει για την εξαφάνιση του Γιακουμάκη

 

«Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να βρούμε την άκρη του νήματος σε άλυτους γρίφους…
Να δώσουμε τις απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα ταλαιπωρημένων οικογενειών και να βοηθήσουμε τις Αρχές στο δύσκολο έργο τους».

Αυτό το σημείωμα της Αγγελικής Νικολούλη δείχνει πολλά. Δείχνει σε πρώτη φάση την επιμονή της στην δημοσιογραφική έρευνα.

Δείχνει επίσης την δύναμη του μέσου, όποιο κι αν είναι αυ΄το στο οποόιο η Αγγελική δίνει τον καλύτερο εαυτό της.

Και βεβαίως δείχνει την δύναμη που αντλεί από τον κόσμο.

Η έρευνα του Γιακουμάκη είναι ίσως ή πιο σημαντική έρευνα για την δημοσιογράφο μέχρι την επόμενη.

Η ίδια γνωρίζει καλά ότι πίσω από την εξαφάνιση του Βαγγέλη ελλοχεύουν ποινικώς κολάσιμες πράξεις αλλά και ηθικοί αυτουργοί.

Ωστόσο έχει και την υπομονή για να αφήσει το κουβάρι των αποκαλύψεων να ξετυλιχτεί αλλά βεβαίως και την ευθύνη απέναντι στους γονείς του νεαρού, οι οποίοι στηρίζουν πολλές ελπίδες στην έρευνά της δημοσιογράφου.

Η ίδια μιλώντας στη σύσκεψη της εκπομπής της έδειχνε σίγουρη ότι ευθύνες υπάρχουν, πέρα από διαδικαστικές εντός σχολής και ποινικές.

Ένα είναι σίγουρο. Τις επόμενες μέρες θα δούμε πολλά

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/ 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button