ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ

H Μακρακώμη υποδέχεται την Ιερά Εικόνα του Οσίου Παισίου του Αγιορείτου! ! !

 

Η πόλη της Μακρακώμης υποδέχεται την Ιερά Εικόνα του Οσίου Παισίου του Αγιορείτου..Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μητρόπολης Φθιώτιδος αναφέρει:

Ανακοινώνεται στο χριστεπώνυμο πλήρωμα, ότι την Πα­ρα­­σκευή 13 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Μακρακώμης, θα πραγμα­το­ποι­η­θεί υποδοχή της Ιεράς Εικόνος του Οσίου Γέροντος Παισίου του Αγιορείτου.

Την Ιερά Εικόνα θα μεταφέρει ο Σεβασμιώτατος Μητρο­πολίτης μας κ. Νικόλαος προς ευλογία των πιστών της περιο­χης.

Η πόλη της Μακρακώμης είχε την μεγάλη ευλογία να φιλο­ξε­νήσει ως στρατιώτη τον Γέροντα Παίσιο στην δύσκολη περίοδο του εμφυλίου πολέμου και πλέον έχει την μεγάλη χαρά να τον υποδέ­χε­ται και να τον τιμά ως νέο Άγιο της Εκκλησίας μας.

Μετά την υποδοχή θα ψαλλεί δέηση στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος και εν συνέχεια η Γ΄ Στάση των Χαιρετισμών χοροστα­τούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νι­κο­λάου, όπου θα ψάλλει η χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών Φθιώτιδος ΄΄Νικόλαος ο Δοχειαρίτης΄΄.

Καλούνται οι πιστοί να συμμετάσχουν στις ως άνω λα­τρευ­τικές εκδηλώσεις και να τιμήσουν τον νέο Άγιο της Εκ­κλησίας μας.

Παρασκευή 13 Μαρτίου, 6 το απόγευμα στην πλατεία της Μακρακώμης.

πηγη  Μητρόπολη

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button