ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξωτερικά τίποτα δεν μαρτυρά τι κρύβει αυτό το σπίτι! ! !

Αν και δεν είναι ασυνήθιστο για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων να κάνουν υπερβολές για τα αγαπημένα τους ζώα, ωστόσο η ιστορία που θα σας παρουσιάσουμε στη συνέχεια ξεχωρίζει. Συνεχίστε να διαβάζετε και θα καταλάβετε γιατί.

Ο Greg Krueger, ένας άντρας που σύμφωνα με τον ίδιο λατρεύει τις γάτες, έχει δημιουργήσει μια ολόκληρη παιδική χαρά μέσα στο σπίτι του για τα αγαπημένα του κατοικίδια.

Ο Krueger πέρασε τα τελευταία 15 χρόνια της ζωής του κατασκευάζοντας στο εσωτερικό του σπιτιού του περίπλοκα περάσματα, σήραγγες και κρυψώνες.

«Μου αρέσουν τα μονοπάτια τα κρυφά περάσματα και φυσικά οι γάτες» λέει ο Krueger. «Έτσι έχω συνδυάσει όλα τα πάθη μου μαζί.»

2272

Ο Krueger, ο οποίος όταν ήταν 49 ετών διαγνώστηκε με το σύνδρομο Asperger, υποστηρίζει ότι ο αυτισμός του τον βοήθησε να επικεντρωθεί σε αυτό που αγαπά περισσότερο.

Ο ίδιος αναγνωρίζει ότι δεν θα είχε δημιουργήσει ποτέ αυτή τη «χώρα των θαυμάτων», αν δεν βρίσκονταν σε αυτή τη κατάστασή.

«Έχει ειπωθεί πολλές φορές ότι όλες οι γάτες έχουν το σύνδρομο Asperger», είπε. «Έτσι νομίζω ότι ένας λόγος για τον οποίο αγαπώ πραγματικά τις γάτες είναι ότι έχω το ίδιο πρόβλημα και έτσι μπορώ να καταλάβω την προσωπικότητά τους πολύ καλύτερα.»

Δείτε το επίτευγμα του στο βίντεο. Είναι πραγματικά εκπληκτικό!

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=1W-bbqGiPfc#t=86

πηγη dinfo.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button