ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανακοίνωση Ολάντ για την αεροπορική τραγωδία! “Δεν υπάρχουν επιζώντες, 148 ΝΕΚΡΟΙ”!

 

 

«Δεν υπάρχουν επιζώντες», ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Φρανσουά Ολάντ σε έκτακτη δήλωσή του για την αεροπορική τραγωδία στις Νότιες Άλπεις.

Το αεροσκάφος τύπου Airbus A320 της εταιρείας German Wings συνετρίβη στη νότια Γαλλία και συγκεκριμένα στις Νότιες Αλπεις.

Όπως προκύπτει από τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδονται από τα γαλλικά ΜΜΕ, το αεροσκάφος εκτελούσε το δρομολόγιο Μπαρτσελόνα-Ντίσελντορφ και τα ίχνη του χάθηκαν στη νότια Γαλλία με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, στο Air-Bus βρίσκονταν 142 επιβάτες, τέσσερις αεροσυνοδοί και οι δύο κυβερνήτες.

Πρόκειται για μια από τις χειρότερες αεροπορικές τραγωδίες σε γαλλικό έδαφος.

Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας έκανε λόγο για «εθνικό πένθος», επιβεβαιώνοντας τους φόβους ότι και οι 148 επιβαίνοντες είναι νεκροί.

 

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button