ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοιχτή επιστολή στον Πρωθυπουργό: Βρείτε και τιμωρήστε τους ”δολοφόνους” του 20χρονου Βαγγέλη! !

 

 

Συγκίνηση, αγωνία , οργή.

Το πανελλήνιο με πρωτοφανή αγωνία παρακολουθεί τις δραματικές εξελίξεις γύρω από όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον θάνατο του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη από το Ρέθυμνο της Κρήτης.
Ολη η Ελλάδα προσδοκά στη διελέυκανση αυτής της σκοτεινής υπόθεσης που συγκλόνισε όλο τον κόσμο.

Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ παίρνει την πρωτοβουλία και με ανοιχτή επιστολή του ζητά την ενεργοποίηση όλου του αρμόδιου κρατικού μηχανισμού για τον εντοπισμό των ηθικών αυτουργών του θλιβερού γεγονότος.

Ο Βαγγέλης, ένα παιδί ήπιων τόνων και με συγκροτημένη προσωπιικότητα, όπως τον περιγράφει στοΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ η ξαφέλφη του Αθηνά η μητέρας της οποίας μας μετέφερε το δράμα της μάνας του Βαγγέλη που ζει από την ημέρα της εξαφάνισης του. Για δεοντολογικούς λόγους δεν θα αναφερθούμε στη κόλαση που ζει η χαροκαμένη μάνα, η Μαρία Γιακουμάκη η οποία ζητά απαντήσεις….

Ζητούμε όμως από τον ευαίσθητο, όπως θέλει να δείχνει, πρωθυπουργό της χώρας , κ. Αλέξη Τσίπρα, να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τον εντοπισμό όσων οδήγησαν τον Βαγγέλη σε αυτή την ακραία πράξη, αφαιρώντας ο ίδιος τη ζωή του.
Βεβαίως όλοι οι φοιτητές της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων δεν είναι τραπούκοι.
Κάποιοι όμως είναι ….
Οι Νταήδες της Σχολής πρέπει να δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη . Οι ανακριτές πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την δικαίωση του ΒΑΓΓΕΛΗ.
Aναμένουμε….

Ο school bullying-Σχολικός εκφοβισμός έστειλε στο τάφο ένα παλικάρι που κάποιοι συμφοιτητές -αγρίμια του, τον αντιμετώπιζαν ως διαφορετικό.

Πρόεδρε της Κυβέρνησης, ανέλαβε πρωτοβουλία και σώσε τα παιδιά που βασανίζονται από τους τραμπούκους σε σχολεία και σχολές!

Ο school bullying πρέπει να αποτελεί ποινικό αδίκημα όταν ασκείται διαρκής βία σε βάρους ανηλίκου.

Η επιστολή θα αποσταλεί την ερχόμενη Πέμπτη-ηλεκτρονικά και με το λινκ του άρθρου- στον διεύθυντη του πρωθυπουργικού γραφείου, κ. Θόδωρο Μιχόπουλο στο Μέγα Μαξίμου με βασικό αποδέκτη τον κ. Πρωθυπουργό και κοινοποίηση στον αρμόδιο υπουργό και στην περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένα Δούρου.

Υπογράψτε την επιστολή με ένα like ή ένα σχόλιο σας. Θα αποσταλούν όλα.

Η διεύθυνση κι η δημοσιογραφική ομάδα του ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ ( tilegrafima.gr)

πηγη http://tilegrafima.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button