ΥΓΕΙΑ

Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα – Εξέλιξη-σoκ για τον Πάνο Καμμένο

Σοβαροί μπελάδες για τον γνωστό πολιτικό. Τι αναφέρουν οι επίσημες ανακοινώσεις και τι θα συμβεί στις 18 Ιανουαρίου

Το σφυρί του πλειστηριασμού αναμένεται να χτυπήσει σύντομα για τον Πάνο Καμμένο!

Για την ακρίβεια στις 18 Ιανουάριου του 2024 βγαίνει στο σφυρί μεγάλο ακίνητο που εχει στην κατοχή του, από την DoValue, για οφειλή 1.234.000.

Στο σφυρί θα βγει τμήμα από το «Μέγαρο» του Πάνου Καμμένου, το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος της Καλλιθέας.
Το γνωστό ακίνητο υπήρξε η ιστορική έδρα των επιχειρήσεων του πατέρα του Πάνου Καμμένου, Ηλία, αργότερα στέγασε τα γραφεία των ΑΝΕΛ, ενώ σήμερα στο ισόγειό του λειτουργεί έκθεση αυτοκινήτων των γιών του.

Ενοχικά ενεχόμενη οφειλέτιδα, με βάση το έγγραφο του πλειστηριασμού είναι η «ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Η. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΕ» («I. KAMMENOS S.A.»), που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Αγησιλάου αρ. 11 & Δεληγιώργη αρ. 9, ενώ τρίτος εμπράγματος οφειλέτης είναι ο Παναγιώτης Καμμένος του Ηλία και της Πολυτίμης, κάτοικος Καλλιθέας Αττικής, επί της Λεωφόρου Συγγρού αρ. 196 και Χαροκόπου αρ. 2. Πρόκειται για την διεύθυνση του εν λόγω κτιρίου που θα βγει στο σφυρί

Πηγή: mononews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button