ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανατροπή, δεν ήταν μηχανή κιμά: Έτσι συνέβη το φριχτό δυστύχημα για την 50χρονη Λιουμπιάνα στο Μεσολόγγι

Η ιστορία της Λιουμπιάνας είναι μια ιστορία αγάπης προς την εργασία και την οικογένεια. Ήρθε στην Ελλάδα με τα δύο παιδιά της, ψάχνοντας για μια καλύτερη ζωή, και ξεκίνησε να δουλεύει σε ένα κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι. Ήταν μια αγαπητή και εργατική γυναίκα, που πάντα προσπαθούσε να βγάλει τα προς το ζην για την οικογένειά της.

Όμως, η μοίρα αποφάσισε να την πλήξει τόσο άδικα και τόσο φριχτά. Στα 50 της χρόνια, την ώρα της εργασίας της στο κρεοπωλείο, ένα τραγικό δυστύχημα την αφαίρεσε από τη ζωή. Ήταν μια τρομερή απώλεια για την οικογένειά της και ιδιαίτερα για την κόρη της, που ήταν παρούσα και έπρεπε να δει αυτή τη φρικτή στιγμή.

Ο θάνατος της Λιουμπιάνας έχει σοκάρει όχι μόνο την κοινότητα του Μεσολογγίου αλλά και όλη τη χώρα. Ήταν μια τραγική απώλεια και μια υπενθύμιση της ευκαταφρόνητης αξίας της ανθρώπινης ζωής.

Το χρονικό της υπόθεσης:

Όπως αναφέρει το aixmi-news.gr, δεν επρόκειτο για μια συνηθισμένη μηχανή του κιμά, από αυτές που βλέπουμε συνήθως στα κρεοπωλεία, αλλά για μια μεγάλη κρεατομηχανή. Με μεγάλο στόμιο για την επεξεργασία του κρέατος και η οποία βρίσκεται στο πίσω μέρος του καταστήματος.

Κάποιες πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι εκεί που η γυναίκα ήταν σκυμμένη και καθάριζε την μηχανή, ενδεχομένως να πατήθηκε κάποιο κουμπί και τέθηκε σε λειτουργία, με αποτέλεσμα να της αρπάξει τα μαλλιά. Προσπάθησε η Λιουμπιάνα να απεγκλωβιστεί αλλά της γράπωσε και το χέρι και τη διαμέλισε.

Σύμφωνα με τον πατέρα του ιδιοκτήτη που έχει συλληφθεί, η μηχανή έχει διακόπτη ασφαλείας και λειτουργεί μόνο δύο φορές την εβδομάδα: “Έχει διακόπτη ασφαλείας και γενικό. Πάντα κατεβάζουμε τον γενικό. Ήταν κατεβασμένη η ασφάλεια, αλλά φαίνεται την ανέβασε η κοπέλα για να μπορέσει να το γυρίσει από την άλλη μεριά, άθελά της, έγινε αυτό που έγινε”.

Η αστυνομία έχει πάρει το υλικό των καμερών του καταστήματος, προκειμένου να εξετάσει τις συνθήκες του δυστυχήματος, ενώ αυτό έχει σφραγιστεί για να εξεταστεί η κρεατομηχανή και από πραγματογνώμονα.

Σύμφωνα με τον πατέρα του ιδιοκτήτη του καταστήματος, η μηχανή διαθέτει διακόπτη ασφαλείας και λειτουργεί μόνο δύο φορές την εβδομάδα. Ανέφερε: “Έχει διακόπτη ασφαλείας και γενικό. Πάντα κατεβάζουμε τον γενικό διακόπτη. Ήταν κατεβασμένη η ασφάλεια, αλλά φαίνεται ότι η κοπέλα την ανέβασε ανεπίτρεπτα, προκειμένου να μπορέσει να αλλάξει την κατεύθυνση της μηχανής. Ήταν μια ατυχία που συνέβη άθελά της και οδήγησε σε αυτό το φρικτό ατύχημα.”

Η αστυνομία έχει πάρει το υλικό από τις κάμερες του καταστήματος προκειμένου να διερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος. Το κατάστημα έχει σφραγιστεί προκειμένου να εξεταστεί η κρεατομηχανή από πραγματογνώμονα.

Η κόρη της νευρικό κλονισμό:

Όλα αυτά τα τραγικά γεγονότα αντίκρισε η κόρη της ατυχούς γυναίκας, η οποία βρισκόταν στο κατάστημα για να βοηθήσει τη μητέρα της. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η κόρη βγήκε στον δρόμο και φώναζε “βοήθεια”. Ένας περαστικός εισήλθε στο κατάστημα και διαπίστωσε το τραγικό συμβάν. Το κορίτσι άρχισε να ουρλιάζει, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω νευρικού κλονισμού.

Το μεσημέρι του Σαββάτου αποχώρησε από το νοσοκομείο και τώρα βρίσκεται μαζί με τον αδελφό της σε ένα φιλικό σπίτι.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της:

Το τελευταίο αντίο στην ατυχή Λιουμπιάνα θα ειπωθεί αύριο στον Άγιο Χαράλαμπο Ευηνοχωρίου στις 17:00, όπου θα συγκεντρωθούν φίλοι, συγγενείς και συμπολίτες της για να την αποχαιρετήσουν. Η δυστυχής 50χρονη είχε εγκατασταθεί στην περιοχή εδώ και δύο χρόνια με τα δύο παιδιά της, την 18χρονη κόρη της και τον 10χρονο γιο της, μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της στην Αλβανία.

Η σορός της θα βρίσκεται στον ιερό ναό μισή ώρα νωρίτερα για όσους επιθυμούν να την αποχαιρετήσουν.

Το τελευταίο αντίο της φίλη της:

Την ίδια ώρα συγκινεί μια φίλης της, η οποία την αποχαιρέτησε στα social media: “Μια δυσάρεστη είδηση λύπησε την ψυχή μας σήμερα με μια βαθιά απώλεια για την οικογένεια αλλά και για εμάς τους φίλους της Λιουμπιάνα που έφυγε σαν πουλί, σαν όμορφο λουλούδι με γεμάτα όνειρα για τη ζωή της.

Με το όνειρο γεμάτο για τα παιδιά της που δούλευε πολλές ώρες για να μην στερηθούν τίποτα για να τα εκπαιδεύσει, να τους δώσει το δρόμο της γνώσης. Αλλά τα όνειρά της γκρεμίστηκαν σήμερα την τελευταία μέρα της ζωής της. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας, θα είσαι μια φίλη μια αδερφή για εμάς…”.

πηγη enimerotiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button