ΔΙΑΦΟΡΑ

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι: Τραγικό φινάλε για τον 28χρονο Άγγελο, εκεί τον βρήκαν μετά από 2 μέρες αγωνίας

Ήταν γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιούνταν στον χώρο της εστίασης - Τον έψαχναν με Amber Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Είχε φύγει ξανά από το σπίτι ο 28χρονος που βρέθηκε νεκρός – Ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση

“Σκοτεινός εφιάλτης” στη Σταυρούπολη καθώς οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν μετά την αναζήτηση του αγνοούμενου 28χρονου.

Το περιστατικό που συγκλόνισε την τοπική κοινότητα είχε ως αποτέλεσμα την εύρεση της σορού του νεαρού στη Θεσσαλονίκη, με τα αρχικά στοιχεία να δείχνουν προς μια δυσάρεστη αλλά μη εγκληματική εξέλιξη.

Εφιάλτης στη Σταυρούπολη: Αγνοούταν από την Παρασκευή

Ο 28χρονος ήταν αγνοούμενος από την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, και η αστυνομία είχε εκδώσει Amber Alert για τον εντοπισμό του. Οι έρευνες για ένα ίχνος ζωής του νεαρού συνεχίζονταν μέχρι το μεσημέρι, αλλά δυστυχώς, η σορός του ανακαλύφθηκε σε αυλή ενός εγκαταλελειμμένου κτηρίου στην περιοχή Καπνομάγαζα στη Σταυρούπολη.

Αυτή τη στιγμή, οι αρχές εξετάζουν τα αίτια του θανάτου του νεαρού, με τις πρώτες πληροφορίες να δείχνουν προς μη εγκληματική αιτία. Η οικογένειά του, που ανησυχούσε για τη ζωή του, βρίσκεται σε βαθύ σοκ.

Έληξε άδοξα το θρίλερ με την εξαφάνιση του 28χρονου άνδρα από τη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης, όταν εντοπίστηκε νεκρός σε αύλειο χώρο εγκαταλελειμμένου κτιρίου σήμερα Κυριακή (01/10).

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Grtimes.gr, o αδικοχαμένος άνδρας ήταν γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιούνταν στον χώρο της εστίασης, ένα πρόσωπο ιδιαίτερο φιλικό και αγαπητό από τους κατοίκους της περιοχής.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα, προτού βρεθεί να κείτεται νεκρός στην περιοχή των Καπνομάγαζων στην Σταυρούπολη. Οι λόγοι ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Σημειώνεται, μάλιστα, πως λίγες μέρες πριν την εξαφάνιση του την περασμένη Παρασκευή (29/09) και η οποία ανακοινώθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» χθες Σάββατο, είχε φύγει ξανά από το σπίτι του, αλλά είχε επιστρέψει.

Ο τραγικός επίλογος της εξαφάνισης του 28χρονου γράφτηκε σήμερα, όταν αστυνομικοί βρήκαν το άψυχο σώμα του σήμερα το μεσημέρι σε αυλή εγκαταλελειμμένου κτιρίου στην περιοχή των Καπνομάγαζων, χωρίς ωστόσο να διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Σημειώνεται ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε εκδώσει χθες Amber Alert για την εξαφάνισή του, καθώς δεν είχε δώσει σημάδια ζωής από την Παρασκευή. Ωστόσο, η Αστυνομία ενημερώθηκε για την ύπαρξη σορού σε αύλειο χώρο κτιρίου ποu, τελικά, διαπιστώθηκε ότι ανήκε στον νεαρό άνδρα.

πηγη posted.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button