ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανείπωτη θλίψη-Στα μαύρα η Κρήτη : Έσβησε η Αθηνά Μανασάκη

Αθηνά Μανασάκη: Ένα άτομο τόσο αγαπητό στην τοπική κοινωνία που χάθηκε από τη ζωή. Οι συντοπίτες της θρηνούν για την αγαπημένη δασκάλα που πέρασαν από τα χέρια της γενιές και γενιές και ήταν υπόδειγμα εκπαιδευτικού για τον τόπο τους.

Αθηνά Μανασάκη: Η ανακοίνωση των τοπικών μέσων για το θάνατό της

Ήτα Ελληνόψυχη και βαθιά Χριστιανή, όπως και οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί της σειράς της. Γεννήθηκε πριν 90 χρόνια στο χωριό Φλαθιάκες.

Παντρεύτηκε τον αείμνηστο Νικόλαος Μανασάκη από τη Γέργερη. Ήταν υπόδειγμα ζευγαριού για όλη τη Μεσαρά. Πέρασε αρμονικά και δημιουργικά τη συζυγική συμπόρευση, αποκτώντας τέσσερα παιδιά:

Τον τέως Λυκειάρχη καθηγητή Φυσικομαθηματικό Δευκαλίωνα Μανασάκη. Την Λέλα Μανασάκη, Μαθηματικό.
Την Φούλη Μανασάκη, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής. Και τον Βασίλη Μανασάκη, διαπρεπή επιστήμονα των εφαρμοσμένων Μαθηματικών στο Εξωτερικό. Η αείμνηστη Αθηνά μετέδωσε ήθος και παιδεία στην οικογένειά της και στους μαθητές της.

Αυστηρή μητέρα και στοργική εκπαιδευτικός. Συγκρότησε ολοκληρωμένες προσωπικότητες από τη μητρική έπαλξη και τη διδασκαλική έδρα. Πολλοί τη θυμούνται με ευγνωμοσύνη και εύχονται γι΄ αυτήν σήμερα. Έχασε νωρίς το σύζυγό της. Αλλά πήρε επιδέξια το οικογενειακό τιμόνι στα χέρια της.

Αθηνά Μαρασάκη: Η τελετή της κηδείας της

Αξιώθηκε να καμαρώσει καλά παιδιά και εγγόνια και να χορτάσει τη φροντίδα, το σεβασμό και την αγάπη τους.

Σημερα Πέμπτη, στις 12:00 το μεσημέρι θα τελεσθεί η νεκρώσιμη ακολουθία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Μοιρών.

H σορός της εκλιπούσης θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό στις 11:00 π.μ. Το “e-mesara.gr” εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά της και εύχεται να είναι καλοταξιδευμένη η ψυχή της.

Αιωνία σου η μνήμη αγαπητή Αθηνά…

πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button