ΔΙΑΦΟΡΑ

Εγκατέλειψε την υποκριτική, αφοσιώθηκε στον Θεό: H Mαρούσκα είναι σήμερα στην ηλικία της Ντένης Μαρκορά και αγνώριστη

Καλλιόπη Ταχτσόγλου: Η ηθοποιός που κατάφερε να ξεχωρίσει παίζοντας σε μη πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Μαρούσκα από τους Δύο Ξένους που έπαιξε στο πλευρό της θρυλικής Ντένης Μαρκορά, σήμερα είναι μια άλλη και δεν ασχολείται με την υποκριτική.

Υπενθυμίζεται πως η ίδια στο έργο παρίστανε τη Ρωσίδα οικιακή βοηθό και δεν είχε πολλά λόγια αλλά κατάφερε να ξεχωρίσει και έχει μείνει στις καρδιές των τηλεθεατών με τις ατάκες της

Καλλιόπη Ταχτσόγλου: Η Μαρούσκα από τους Δύο Ξένους

Η Ρωσίδα οικιακή βοηθός της Ντένης Μαρκορά κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό κυρίως με τον τρόπο που κατάφερνε να συνεννοείται μαζί της. Η αριστοκράτισσα μητέρα του Κωνσταντίνου Μαρκορά δε μιλούσε ρωσικά και η Μαρούσκα δε μιλούσε ελληνικά. Κάπως έτσι, οι σκηνές τους στη σειρά και οι ατάκες τους άφησαν εποχή.

Η Καλλιόπη Ταχτσόγλου έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ηθοποιός έχει αφοσιωθεί στον θεό και οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι περιορισμένες. Πλέον είναι 62 ετών και η τελευταία φωτογραφία της είναι από το 2017 όταν είχε πάρει μέρος σε μία διάλεξη.

πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button