ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη ιστορία αγάπης! Δείτε τι έκανε για να σώσει τη γυναίκα του! (PHOTO)

 

 

Οταν οι ιατροί είπαν το 2013 στην Tracy Spraggins, πως θα πεθάνει εξαιτίας του λύκου, αν δεν κάνει μεταμόσχευση νεφρού, τα χαμόγελα έφυγαν από το πρόσωπο αυτής και του συζύγου της.

Μην χάνοντας, όμως, τις ελπίδες τους μπήκαν στην λίστα αναμονής μεταμοσχεύσεων, η οποία θα τους έδινε το νεφρό σε επτά χρόνια.

Ο σύζυγος της Tracey, PJ, ήξερε πως τα επτά χρόνια είναι πολλά και μπορεί η γυναίκα του να πέθαινε. Ετσι, αποφάσισε να της χαρίσει ο ίδιος το νεφρό του. Για να γίνει, όμως , αυτό έπρεπε να χάσει περίπου 30 κιλά και να μειώσει την πίεση του.

Ο PJ ξεκίνησε υγιεινή διατροφή και το ποδήλατο, ενώ συχνά πήγαινε στο νοσοκομείο για να εξετάζει την πίεσή του και να βλέπει την πρόοδο, που είχε κάνει.

Τελικά, κατάφερε να φτάσει στο επιθυμητό και να γίνει δότης νεφρού για την γυναίκα του, σώζοντας της την ζωή.

Τώρα και οι δύο αναρρώνουν σε νοσοκομείο του Birmingham, Alabama και ετοιμάζονται για τη νέα χαρούμενη και υγιή ζωή.

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button