ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε άσχημη κατάσταση η εγκυμονούσα σύζυγος του 35χρονου – Νέα στοιχεία για το ΦΟΝΙΚΟ στη Σαλαμίνα

 

Συγκλονισμένη είναι τόσο η τοπική κοινωνία της Σαλαμίνας όσο και το πανελλήνιο από την τραγική τροπή που πήρε το ερωτικό πάθος και η «παράνομη» σχέση μεταξύ του 35χρονου κομάντο του Λιμενικού Σώματος Σταμάτη Φαρμακόρη και της 44χρονης οδοντοτεχνικού Δέσποινας Βαρελά. Οι πιο τραγικοί πρωταγωνιστές όμως της ιστορίας αυτής είναι η 37χρονη σύζυγος του λιμενικού, η οποία, σύμφωνα με γείτονες, βρίσκεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, ο σύζυγος της 44χρονης και τα δύο τους παιδιά μόλις 8 και 10 ετών! Η θυελλώδης σχέση του 35χρονου με την 44χρονη οδοντοτεχνικό, ξεκίνησε σύμφωνα με πληροφορίες από το 2012, ενώ ο βατραχάνθρωπος του Λιμενικού παντρεύτηκε μόλις πριν έναν χρόνο.

Τα δύο ζευγάρια είχαν καλή σχέση μεταξύ και συχνές και κοινές εξόδους, όμως η 37χρονη σύζυγος του λιμενικού δεν προκύπτει να είχε καταλάβει το παραμικρό. Το φρικτό έγκλημα ανακάλυψε η σύζυγος του λιμενικού, που ήταν αποσπασμένος στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, την ώρα που επέστρεψε στο σπίτι της από τον Πειραιά όπου εργάζεται, αργά το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης. Φτάνοντας, είδε το αυτοκίνητο του συζύγου της σταθμευμένο στο γκαράζ του σπιτιού της και πλησίασε. Τότε αντιλήφθηκε τις φιγούρες των νεκρού άντρα της και της 44χρονης μέσα στο αυτοκίνητό του και σε κατάσταση σοκ κάλεσε την Αστυνομία. Σύντομα, στα Αμπελάκια της Σαλαμίνας έφτασε κλιμάκιο της Ασφάλειας Πειραιά και η ιατροδικαστής για την αυτοψία στον χώρο του φονικού.

Η 44χρονη οδοντοτεχνικός βρέθηκε νεκρή στο κάθισμα του συνοδηγού με μία σφαίρα στην αριστερή της πλευρά, κάτω από το στήθος, ενώ δίπλα της βρέθηκε νεκρός με διαμπερές τραύμα στον κρόταφο ο 35χρονος λιμενικός και μπροστά του, πεσμένο το υπηρεσιακό του πιστόλι. Μέσα από το αυτοκίνητο συλλέχθηκαν δύο κάλυκες. Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι πως το παράνομο ζευγάρι αρχικά έδωσε ραντεβού κάπου έξω στην Σαλαμίνα και ίσως η 44χρονη να ανακοίνωσε στον εραστή της, τη λήξη της σχέσης τους.

Οι Αρχές πιστεύουν λοιπόν, ότι ο λιμενικός οδήγησε την 44χρονη στο γκαράζ του, με το πρόσχημα να συνεχίσουν την συζήτησή τους. Ενδεχομένως, εκεί ακολούθησε έντονος τσακωμός μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ο Σταμάτης Φαρμακόρης να βάλει με το υπηρεσιακό του πιστόλι το τραγικό τέλος στην θυελλώδη τους σχέση. Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής, ωστόσο πυρίτιδα δεν βρέθηκε στα χέρια κανενός εκ των συζύγων των θανόντων, παρά μόνο στο χέρι του 35χρονου «βατράχου» του λιμενικού.

Τον τελευταίο καιρό, ο σύζυγος της 44χρονης είχε αρχίσει να αντιλαμβάνεται τι συνέβαινε μεταξύ της συζύγου και του κατά 9 χρόνια νεότερου της φίλου τους και της ζήτησε εξηγήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη παραδέχτηκε στον άντρα της, την ύπαρξη αυτής της σχέσης και εκείνος της είπε πως την συγχωρεί για χάρη των δύο τους παιδιών, αρκεί να σταματούσε εδώ και τώρα… Ο σύζυγος της οδοντοτεχνικού, σύμφωνα με πληροφορίες, συνάντησε πριν τη γυναίκα του τον λιμενικό και χωρίς να υπάρξει προστριβή τον κάλεσε να σταματήσει αυτή τη σχέση. Η 44χρονη αποφάσισε να καλέσει τον εραστή της και να του ανακοινώσει με τη σειρά της το τέλος της σχέσης τους για να μη διαλυθεί η οικογένειά της, όμως το πάθος είχε ήδη οπλίσει το χέρι του.

news247.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button