ΔΙΑΦΟΡΑ

Από καλοκαίρι… ξανά χειμώνας – Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Μπορεί για δύο 24ωρα να γλυτώσουμε από την αστάθεια του καιρού, αλλά σύμφωνα με τον Γιώργο Τσατραφύλλια την ψήφο μας θα την «ρίξουμε» με λασποβροχές.

«Με λασποβροχές θα ψηφίσουμε, με μπόρες και χαλάζια θα επιστρέψουν οι ετεροδημότες», σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο Γιώργο Τσαφούλια.

Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του, Παρασκευή και μέχρι το βράδυ του Σαββάτου δεν θα έχουμε βροχές και ισχυρούς ανέμους με εξαίρεση το νότιο Ιόνιο.

Ωστόσο από το Σάββατο το βράδυ και από τα δυτικά αναμένονται βροχές και καταιγίδες οι οποίες την Κυριακή των εκλογών θα επηρεάσουν τις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Τα φαινόμενα κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας θα έχουν ιδιαίτερη ένταση και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται και από τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Επιπλέον αυξημένες θα είναι και οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα κυρίως στην κεντρική και νότια Ελλάδα. Η έντονη αστάθεια θα συνεχιστεί και από τη Δευτέρα και σχεδόν όλη την εβδομάδα.

Όλες αυτές τις ημέρες η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε λίγο πιο χαμηλά από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα ενώ οι άνεμοι- κυρίως βοριάδες- δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα στα θαλάσσια ταξίδια !

πηγη dikaiologitika.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button