ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκαριστικό βίντεο από τροχαίο δυστύχημα με νεκρή 14χρονη – Αυτοκίνητο που οδηγούσε 16χρονος «καρφώθηκε» σε φορτηγό

Στο βίντεο φαίνεται η κόκκινη BMW στην οποία επέβαινε ο 16χρονος να πέφτει με δύναμη στο πίσω αριστερά τμήμα του φορτηγού της εταιρείας UPS με τραγικό αποτέλεσμα μια 14χρονη να χάνει τη ζωή της.

Τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος από το οποίο έχασε τη ζωή της μια 14χρονη κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Το αυτοκίνητο οδηγούσε ένας 16χρονος, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε με δύναμη σε παρκαρισμένο φορτηγάκι στο Κουίνς των ΗΠΑ.

Στο βίντεο φαίνεται η κόκκινη BMW στην οποία επέβαινε ο 16χρονος να πέφτει με δύναμη στο πίσω αριστερά τμήμα του φορτηγού της εταιρείας UPS με την 14χρονη Φόρτσιουν Γουίλιαμς να εκτοξεύεται από το όχημα και να χάνει τελικά τη ζωή της.

πηγη dikaiologitika.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button