ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Θλίψη: Νεκρός ο Στηβ Κακέτσης, αυτή είναι η αιτία θανάτου του

Έφυγε πριν από λίγο από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο Στηβ Κακέτσης.

Ο Στηβ Κακέτσης ήταν από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες όμως τα οικονομικά σκάνδαλα τον οδήγησαν σε οικονομική κατάρρευση, έζησε μια πολυτάραχη ζωή, με τον ίδιο να αντιμετωπίζει προς το τέλος του και οικονομικές δυσκολίες, αφού αναγκάστηκε να οδηγηθεί στην πώληση περιουσιακών του στοιχείων.

Ο πρώην ιδιοκτήτης της θρυλικής Νεράιδας βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και, όπως ανέφεραν πηγές στην «Espressο» και το τελευταίο διάστημα βρισκόταν κλεισμένος στο σπίτι του

Yπήρξε επιχειρηματίας νυχτερινών μαγαζιών και εστίασης. Είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία έχει αποκτήσει και έναν γιό. Οι σχέσεις τους, αν και χωρισμένοι συνέχισαν να είναι καλές. Στα φώτα της δημοσιότητας είχε έρθει η σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου. Μια θυελλώδη σχέση που απασχόλησε τα ΜΜΕ.

Ο γνωστός επιχειρηματίας ταλαιπωρούνταν τον τελευταίο καιρό από προβλήματα υγείας ενώ το τελευταίο διάστημα είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο και επιβάρυνε την κατάσταση της υγείας του.

πηγη mynews247.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button