ΔΙΑΦΟΡΑ

Αρνήθηκε όταν της είπαν να μην φρόντισει αυτό το παράξενο άλογο!

 

 

Είστε έτοιμοι να δείτε ένα από τα πιο μικρά και γλυκά άλογα που υπάρχουν;

Ονομάζεται Shammy, και γεννήθηκε στη Georgia των ΗΠΑ με νανισμό,  που σημαίνει πως θα μείνει έτσι για πάντα. Είναι 5 μηνών και ζυγίζει μόλις 22 κιλά. Το πιο απίστευτο είναι πως πιστεύει απόλυτα ότι είναι σκύλος!

Λατρεύει να πηδά πάνω σε ανθρώπους και να παίζει μαζί τους περισσότερο από τα άλλα ζώα. Είναι ένα απίστευτο άλογο, με χρυσή καρδιά και παρά το γεγονός πως αντιμετωπίζει αρκετά θέματα υγείας και είναι διαφορετικός από τα άλλα άλογα, δεν δείχνει να επηρεάζεται.

Υπάρχουν 4 τύποι νανισμού για τα άλογα. Ο Shammy, εμφανίζει τα εξής προβλήματα: προγναθισμό, στραβά ποδαράκια, κοντό λαιμό, τα ρουθούνια είναι στην κορυφή της μύτης και δυσκολεύεται να αναπνεύσει.

Η ιδιοκτήτριά του, Michele, δηλώνει πως παρά τα προβλήματα, είναι αξιαγάπητος και έχει διαφορετική προσωπικότητα από τα άλλα άλογα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, και ο γλυκός Shammy, θα σας κλέψει την καρδιά

Πηγη tilestwra.com

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button