ΔΙΑΦΟΡΑ

Προσπάθησε να ΜΗΝ ΚΛΑΨΕΙΣ! ΔΕΣ τι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ έκανε πατέρας στο γάμο της κόρης του!

Οι μπαμπάδες, αποτελούν τη μεγαλύτερη αδυναμία για τις κόρες τους. Ίσως η πιο δύσκολη και συγκινητική στιγμή, είναι όταν ο πατέρας πρέπει να αποχωριστεί το κοριτσάκι του, την ημέρα του γάμου της. Ένας στοργικός πατέρας, δεν ήξερε πώς να εκφράσει τα όσα νιώθει και το πόσο σημαντική είναι η κόρη του για αυτόν, με αποτέλεσμα να βρει έναν ξεχωριστό και απίθανο τρόπο.

Η Nicole Cortez ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube στο οποίο ο πατέρας της τραγουδά το συγκινητικό τραγούδι «I Loved Her First» των Heartland την ημέρα του γάμου της. Παρά το γεγονός πως ο πατέρας της δεν είναι κουφός, έμαθε να μεταφέρει το συγκεκριμένο τραγούδι στη νοηματική γλώσσα καθώς η κόρη του είναι διερμηνέας της νοηματικής με αποτέλεσμα όλοι να ξεσπάσουν σε κλάματα χαράς. Όπως δήλωσε η Nicole, πήρε στον πατέρα της έναν ολόκληρο χρόνο για να μάθει τη γλώσσα και τα κατάφερε περίφημα. Ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσε να κάνει κανείς.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο που ακολουθεί και μη χάσετε το τέλος όπου ο πατέρας λέει στον γαμπρό του ότι τον παρακολουθεί χρησιμοποιώντας και πάλι τη νοηματική.

tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button