ΔΙΑΦΟΡΑ

Ασύλληπτη Τραγωδία: «Έφυγε» ξαφνικά Ξεψύχησε μέσα σε Λεωφορείο ο…

Πένθος στην Αμφιλοχία για την απώλεια του αγαπητού Δημήτρη Κατέρη που «έφυγε» αιφνίδια από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών. Ο Δημήτρης ταξίδευε με λεωφορείο του Κ.Τ.Ε.Λ. Ιωαννίνων από Γιάννενα προς Αθήνα, στο ύψος της Ελευσίνας αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Πένθος στον Ε.Φ.Κ.Α. για τον Δημήτρη Κατέρη

Για την απώλεια του Δημήτρη Κατέρη πενθεί ο Σύλλογος Εργαζομένων Ε.Φ.Κ.Α. Ηπείρου και Λευκάδας.

Ο Σύλλογος με ανακοίνωσή του εκφράζει την βαθύτατη θλίψη για τον αδόκητο χαμό του.

«Θρηνούμε όλοι μας για την απώλειά του, διότι ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος, αξιόλογος συνάδελφος, με μεγάλη συνεισφορά στις υπηρεσίας του ΕΦΚΑ και στο συνδικαλιστικό κίνημα. Ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων από διάφορες θέσεις.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και στους συναδέλφους του. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε την οικογένειά του ότι στεκόμαστε ομόθυμα κοντά της. Θα τον σκεφτόμαστε πάντα με αγάπη και εκτίμηση, για την ευγένεια, την καλοσύνη του και την διάθεση προσφοράς» αναφέρει.

Ο Δημήτρης ήταν αγαπητός στην Αμφιλοχία και η απώλειά του σκόρπισε θλίψη σε γνωστούς και φίλους.

e-maistros.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button