ΔΙΑΦΟΡΑ

Ασύλληπτη τραγωδία στην Άρτα: Γονιός ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο και πέθανε

Πατέρας πήγε για δουλειά και ξέχασε τον 5,5 μηνών γιο του στο αυτοκίνητο. Όταν το θυμήθηκε το παιδάκι ήταν νεκρό

Δεν την χωράει ανθρώπινος νους την τραγωδία που σημειώθηκε στην Άρτα, με ένα μωρό να «σβήνει» μέσα στο αυτοκίνητο, όπου το είχε ξεχάσει ο γονιός του.

Ύστερα από τρεις ώρες, ο γονιός κατάλαβε την απουσία του παιδιού, πήγε στο αυτοκίνητο και το βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του, δεμένο στο καρεκλάκι

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του artinos.gr, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ο πατέρας του παιδιού το ξέχασε μέσα στο σταθμευμένο όχημα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Όταν μετά από 3 ώρες κατάλαβε την απουσία του παιδιού πήγε στο αυτοκίνητο και το βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του, δεμένο στο καρεκλάκι. Το μωρό ήταν αναίσθητο και είχε αφρούς στο στόμα. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τα αίτια του θανάτου του βρέφους διατάχθηκε νεκροψία -νεκροτομή και μεταφέρθηκε στα Γιάννενα.

πηγη newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button