ΔΙΑΦΟΡΑ

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ανατρίχιασε όλη η Ελλάδα με την Δήλωση της συζύγου του Στάθας

Στον ανακριτή απολογούνται την Τετάρτη 3/5 τα δύο αδέλφια για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Η ακριβή ζωή που έκαναν έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών, ενώ η σύζυγος του δημοσιογράφου, μιλώντας στον Γιάννη Σωτηρόπουλο και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, λέει ότι τους συγχωρεί.

Τα πολυτελή αυτοκίνητα που βρέθηκαν στο σπίτι του 40χρονου και τα ακριβά του γούστα έχουν μπει στο στόχαστρο των αρχών, όπως επίσης και μια πληροφορία που έφτασε στην Ασφάλεια Αττικής. Έκανε λόγο ακόμα και για πρατήριο καυσίμων, που είχε στην ιδιοκτησία του.

Ο 40χρονος συλληφθείς ως φερόμενος εκτελεστής του Γιώργου Καραϊβάζ

Παρά τις κακές σχέσεις που φέρεται να είχε τον τελευταίο καιρό με τον αδελφό του, κατά τη διάρκεια της απολογίας τους, θα πρέπει να δικαιολογήσουν, μεταξύ άλλων, και την παρουσία του λευκού βαν στην περιοχή του Αλίμου.

«Μπορεί να πάει κάποιος με την επωνυμία της δουλειάς του, με τα τηλέφωνα και με όλα, με τα πάντα να πάει να κάνει δολοφονία; Η μαφία δεν πάει με το αμάξι της δουλειάς, με το όνομα του να πάει να σκοτώσει» υποστήριξε η σύντροφος του 48χρονου στο Mega.

Ο 48χρονος αδελφός του φερόμενου εκτελεστή αποτελεί τη δεύτερη σύλληψη για τη δολοφονία Καραϊβάζ

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, όταν έγινε η έρευνα από την Οικονομική αστυνομία, για τον εντοπισμό πελατών στον Άλιμο, ο 48χρονος φέρεται να είπε:

«Τα μπλοκάκια με τις αποδείξεις λιανικής τα έχω χάσει. Βάλτε μου αν θέλετε ένα πρόστιμο».

Γιώργος Καραϊβάζ: H σύζυγός του συγχωρεί τους δράστες

Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, μιλώντας στον Γιάννη Σωτηρόπουλο, δείχνει μεγαλείο ψυχής για τους ανθρώπους που κατηγορούνται για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

«Συγχωρούμε τους δράστες που για τους δικούς τους λόγους, αφαίρεσαν τη ζωή του Γιώργου και εμείς εμμένουμε στον πόνο μας» είπε και πρόσθεσε πως για την ίδια, το κίνητρο είναι σαφές από την αρχή. «Ο Γιώργος ή είχε κάτι πει ή κάτι είχε γράψει ή κάτι θα έλεγε ή κάτι θα έγραφε» τόνισε.

Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα- κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Οι επαφές του Γιώργου Καραϊβάζ με άτομα από τον χώρο των ποινικών φαίνεται ότι είχαν μπει στο μικροσκόπιο, ακόμα και της Εθνικής υπηρεσίας Πληροφοριών, αλλά στη συνέχεια οι συνομιλίες δε συμπεριλήφθηκαν στην περίφημη δικογραφία για τη λεγόμενη Greek Mafia.

«Λείπανε από την αρίθμηση που έκανε η ΕΥΠ ξαφνικά 10.000 συνομιλίες. Αυτό συνέβαινε μόνο για τον Καραϊβάζ, μόνο στον Γιώργο είχαν εξαφανιστεί αυτές οι 10.000 συνομιλίες» σημείωσε η Ρόη Παυλέα, δικηγόρος της μητέρας και της αδελφής του δημοσιογράφου.

Για την οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ δεν αρκούν οι δυο συλλήψεις, καθώς θέλει να μάθει ποιος έδωσε την εντολή για να εκτελεστεί ένα τέτοιο συμβόλαιο θανάτου.

«Στα συμβόλαια θανάτου είναι δύσκολο να πάρεις ομολογία. Άλλο τόσο δύσκολο είναι να βρεις πόσα χρήματα δόθηκαν για να εκτελεστεί κάποιο συμβόλαιο. Θεωρώ ότι δόθηκαν πάρα πολλά χρήματα, πάνω από 300.000 ευρώ» ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής.

Τα δυο αδέλφια υποστηρίζουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

 

Πηγή:alldaynews

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button